simona-halep4
”Nu cred că Halep va juca în Billie Jean King Cup”. Ce se întâmplă cu Simona și dorința ei de a evolua la JO
Western & Southern Open - Day 4
Darren Cahill, mesaj tranșant în privința Simonei Halep
WhatsApp Image 2024-03-15 at 20.40.20
Gică Hagi are oferta pe masă! Agentul a plecat să negocieze contractul
Digi Sport 1 Live
Acum
Digi Sport Special

Simona Halep a pierdut în sferturi la Indian Wells, 4-6, 3-6, în fața Serenei Williams

16.03.2016, 09:36

Simona Halep nu și-a apărat titlul cucerit la Indian Wells anul trecut, fiind eliminată la ediția din acest an în sferturile de finală. Ea a fost învinsă în două seturi, 4-6, 3-6, de Serena Williams, favorita princiaplă a întrecerii și liderul ierarhiei mondiale. A fost a a șaptea victorie a Serenei în fața Simonei, la a opta dispută directă.

simona serena-1
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

O oră și 9 minute a durat partida în care Serena a avut 28 de lovituri direct câștigătoare, față de doar 9 Simona. Americanca a câștigat controlând momentele cheie și știind când să accelereze. Simona a încercat să se lupte cu ea, dar a fost dificil, rareori reușind să aibă un nivel de joc peste al adversarei.

Williams a reușit să câștige 81% dintre punctele jucate cu primul serviciu, față de 58% Simona, și jumătate dintre punctele jucate pe al doilea serviciu al Simonei, în condițiile în care aceasta a avut doar 62% procentajul primului serviciu.

După un prim set în care Simona a condus cu 2-1 și break, Serena a fost mult mai concentrată în al doilea, profitând de toate șansele avute. Chiar dacă a făcut doar 4 erori neforțate în actul secund, Simona a jucat prea mult cu teamă și la siguranță, astfel că a cedat inițiativa.

Calificarea în sferturi la Indian Wells îi va aduce Simonei Halep un premiu de 128.215 dolari şi 215 puncte WTA.


Simona Halep rămâne pe locul 5 WTA, după ce Petra Kvitova, care o putea întrece în clasament, a pierdut, scor 2-6, 6-7 (3), în faţa polonezei Agnieszka Radwanska, tot în sferturi.

Următorul turneu la carea va participa Simona Halep va fi cel de la Miami (22 martie-2 aprilie), tot din categoria Premier Mandatory. La ediţia trecută, românca a ajuns în semifinale, fază în care a fost învinsă tot de Serena Williams.

LIVE TEXT

UPDATE: Halep - S. Williams 4-6, 3-6! GAME, SET, MECI SERENA WILLIAMS! Serena închide meciul cu un as. A avut 28 de lovituri direct câștigătoare, față de doar 9 Simona. 

UPDATE: Halep - S. Williams 4-6, 3-5. Game la zero în favoarea Simonei, care rămâne în meci. Are nevoie de un break pentru a-și ridica moralul.

UPDATE: Halep - S. Williams 4-6, 2-5. Doi ași și Serena este la un game de victorie. Simona nu găsește soluții, e dominată cu autoritate.

UPDATE: Halep - S. Williams 4-6, 2-4. Break Williams. Simona pierde pe propriul serviciu de la 30-0 și cu o dublă greșeală la mingea de break a americancei. Pare că mental e copleșită de jocul foarte consistent al Serenei.

UPDATE: Halep - S. Williams 4-6, 2-3. Game la zero în favoarea americancei, care accelerează și domină jocul, cu două veniri la fileu. Simona îl cheamă din nou pe Darren Cahill. Australianul e relaxat și râde cu Simona. "E un adversar destul de puternic, nu te mai gândi la altceva, concentrează-te doar la ea.", i-a spus australianul.

UPDATE: Halep - S. Williams 4-6, 2-2. Simona îi pune probleme Serenei și câștigă primul game în care are mai multe lovituri direct câștigătoare decât erorile neforțate ale adversarei sale.

UPDATE: Halep - S. Williams 4-6, 1-2. Game câștigat din nou ușor de Serena, care servește constant și nu se precipită. Simona nu joacă rău, dar adversara are mai multe lovituri direct câștigătoare, aici făcându-se până acum diferența.

UPDATE: Halep - S. Williams 4-6, 1-1. Simona servește mai consistent și egalează scorul în setul secund.

UPDATE: Halep - S. Williams 4-6, 0-1. Serena își face serviciul chiar dacă la 40-0 s-a relaxat și Simona s-a apropiat la 30-40.

UPDATE: Halep - S. Williams 4-6! REBREAK SERENA! SET SERENA! Simona a salvat două mingi de break de la 0-40, dar apoi a comis o eroare neforțată și astfel se încheie primul set, după 38 de minute.

UPDATE: Halep - S. Williams 4-5. BREAK SIMONA! Excelentă reacție a româncei, care reușește să o pună în dificultate pe Serena cu lovituri lungi, care au ținut-o pe acesta mult în spatele liniei de fund.

UPDATE: Halep - S. Williams 3-5. Simona a condus cu 40-0, Serena a revenit la 30-40, dar apoi a trimis afară o minge relativ simplă și Simona rămâne în set. Are nevoie de un break pentru a continua.

UPDATE: Halep - S. Williams 2-5. Americanca mai face un game la zero, servind trei ași consecutivi. Simona l-a chemat la bancă pe Darren Cahill. "Continuă să muncești. Nu mai juca pe reverul ei, joacă forhand pe cross, dacă vrei să schimbi, schimbă doar când ești sigură de lovitură și dai tare. Sunt doar șapte game-uri. Dacă nu ratai mingea aia ușoară, era 4-3.", i-a spus antrenorul australian Simonei.

UPDATE: Halep - S. Williams 2-4. Break Serena. Simona a salvat două mingi de break, de la 15-40, apoi a avut șansa să câștige game-ul, dar a greșit o lovitură simplă.

UPDATE: Halep - S. Williams 2-3. Serviciul o ajută pe Serena să câștige game-ul fără prea multe probleme. Deocamdată americanca controlează meciul, fiind jucătoarea cu mai multe lovituri direct câștigătoare.

UPDATE: Halep - S. Williams 2-2! REBREAK SERENA! Simona a salvat o minge de break, dar Serena continuă să lovească puternic și-și face punctele, profitând și de faptul că jucătoarea noastră n-a jucat cu primul serviciu în acest game.

UPDATE: Halep - S. Williams 2-1! BREAK SIMONA! Serena face trei greșeli neforțate în momente simple, mai ales pentru că pare nerăbdătoare să închidă punctele. Simona profită lovind puternic și astfel reușește să fructifice prima șansă de break pe care a avut-o.

UPDATE: Halep - S. Williams 1-1. Simona egalează jucând curajos, cu lovituri puternice. Serena a făcut însă 3 erori neforțate.

UPDATE: Halep - S. Williams 0-1. Game la zero. Serena începe în forță disputa. A servit foarte puternic, a profitat de asta și cu autoritate a închis game-ul.

UPDATE: Simona Halep și Serena Williams au ieșit pe teren și au început încălzirea. Serena a pierdut un singur meci din 22 pe care le-a jucat la Indian Wells. Simona este deținătoarea trofeului. Până în sferturi niciuna dintre ele nu a pierdut vreun set.

Etichete: simona halep , indian wells , halep williams , halep serena , live text halep


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare

Abby și Brittany Hensel, gemene siameze din SUA, care au devenit celebre în toată lumea după ce au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
aza3
Nu se mai ascund! Internaționalul român și-a făcut publică relația

Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
După 57 de ani, recordul e istorie! Un puști a reușit să îl întreacă pe marele Arnold Schwarzenegger
327210115_214907157678345_2804730496893185967_n
Se îngroașă "gluma": Napoli a intrat și ea în cursa pentru un jucător din SuperLiga României!
profimedia-0774483276
Antrenorul care a semnat cu Petrolul
petrolul
Recomandările redacției
WhatsApp Image 2024-03-15 at 20.40.20
Gică Hagi are oferta pe masă! Agentul a plecat să negocieze contractul

Total neașteptat! Ce se întâmplă cu jucătorul FCSB-ului care "refuză să accepte că fotbalul s-a terminat pentru el"
FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (17.03.2024)
”Eu am avut mereu bani. Mi-am permis mereu aroganțe”. Cum și-a gestionat milionarul viața de fotbalist
marica bani
Clubul din liga a patra cu datorii de 10.500.000 €: ”Nu suntem sub presiune”
Grimsby Town FC v Wrexham FC, EFL Sky Bet League 2 - 23 Mar 2024
Citește și
Simona Halep a fost lăsată pe dinafară! Organizatorii turneului de la Stuttgart nu au trecut-o pe listă
National Bank Open Toronto - Day 5
Nu toată lumea este de acord cu Simona Halep. Încă un nume mare îi dă dreptate Carolinei Wozniacki
Melbourne, Australia. 27th January, 2017. Danish tennis player Caroline Wozniacki is in action during the finals match at the Australian Open vs Romanian tennis player Simona Halep on Jan 27, 2018 in Melbourne, Australia - ©Yan Lerval/Alamy Live News
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
Încă o accidentare la FCSB! Favoritul lui Gigi Becali are ruptură! Cât lipsește
Încă o accidentare la FCSB! Favoritul lui Gigi Becali are ruptură! Cât lipsește
Simona Halep, lovită unde o doare mai tare. A fost refuzată la turneu
Simona Halep, lovită unde o doare mai tare. A fost refuzată la turneu
Arnold Schwarzenegger, prima imagine după ce i-a fost montat un stimulator cardiac. Fanii, val de reacții: „Ești de neoprit, ești o legendă!”
Arnold Schwarzenegger, prima imagine după ce i-a fost montat un stimulator cardiac. Fanii, val de reacții: „Ești de neoprit, ești o legendă!”
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Povestea sportivei românce care a ajuns campioană mondială, dar a plătit un preț uriaș: „Am dureri"
Povestea sportivei românce care a ajuns campioană mondială, dar a plătit un preț uriaș: „Am dureri"
Cum a profețit viitorul AI, deepfake-urile și altele un personaj inventat la TV din anii '80
Cum a profețit viitorul AI, deepfake-urile și altele un personaj inventat la TV din anii '80
Ce cred englezii despre naționala României și cum o compară cu Ucraina
Ce cred englezii despre naționala României și cum o compară cu Ucraina
”Risipește milioane de dolari. Este timpul să înceteze”. Cel mai dur atac legat de ”cazul Halep”
Simona Halep, la WTA Miami 2024 / Foto: captură Digi Sport

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură