Video ”Încă o zi”. Simona Halep, printre vedetele turneului de la Miami. Clipul postat de organizatori
Câteva ore pentru Simona Halep: organizatorii de la Miami au făcut anunțul
George Becali to Sell FCSB Soccer Team, Bucharest, Romania - 24 Apr 2023
Ofertă de ȘASE milioane de euro! Gigi Becali a dat răspunsul pe loc: ”Cu Dumnezeu nu negociezi”
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

Simona Halep a învins-o pe Sloane Stephens şi va juca în semifinalele de la Miami

31.03.2015, 23:19

Simona Halep a obţinut a 24-a victorie în acest an şi a 14-a consecutivă, după ce a învins-o pe Sloane Stephens, în sferturile turneului de la Miami, cu 6-1, 7-5, după o oră şi 15 minute de joc. 

SIMONA
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

Halep a făcut spectacol în primul set, pe care l-a adjudecat în numai 25 de minute. Actul secund a fost început tot în forţă de româncă. Numărul 3 WTA a ajuns repede la 3-0, reuşind două break-uri, şi ocupanta poziţiei a 45-a în ierarhia mondială părea că se îndreaptă spre cea de-a treia înfrângere cu 1-6, 0-6 din carieră.

La fel ca în debutul setului secund al meciului cu Flavia Pennetta, din optimile competiţiei, sportiva de 23 de ani a scăzut nivelul şi Stephens şi-a adjudecat 4 game-uri consecutive. Încurajată din tribune de peste 500 de români, Simona a mai făcut un break şi s-a impus în prelungiri, cu 7-5.

"Am jucat repede cu Stephens, am făcut cel mai bun tenis al meu, a revenit spectaculos, a schimbat tactica, am pierdut încrederea, dar mă bucur că am câştigat. Nu am nimic de pierdut cu Serena, e numărul 1 mondial, voi da totul, voi veni pe teren şi voi crede în şansa mea. A fost un meci bun la Singapore, mâine este un nou meci şi cred că pot câştiga din nou cu ea", a spus Halep imediat după încheierea meciului. 

Serviciul jucătoarei noastre a funcţionat foarte bine, având un procentaj de 75% pe primul. Mai mult, sportiva din Constanţa nu a făcut nicio dublă greşeală, având 17 lovituri direct câştigătoare, faţă de cele 8 ale adversarei, obţinând primul succes pe hard în faţa lui Stephens şi al treilea din cele cinci întâlniri directe. 


Calificarea în semifinale este recompensată la Miami Open cu un premiu de 220.230 de dolari şi 390 de puncte WTA.

Halep - Williams, episodul 6

Pentru Simona, urmează cel mai greu test al începutului de an: va da piept cu cea mai bună jucătoare din circuit, Serena Williams, care a trecut în sferturi de Sabine Lisicki, în trei seturi, 7-6, 1-6, 6-3, obţinând victoria cu numărul 700 din carieră.

Cele două jucătoare ar fi trebuit să se întâlnească în semifinalele de la Indian Wells, dar liderul mondial a abandonat şi românca a disputat finala, una câştigată în faţa Jelenei Jankovic, 2-6, 7-5, 6-4.

Halep şi Williams s-au întâlnit de cinci ori în carieră, americanca având un avantaj apreciabil, 4-1. Cele mai importante dispute au avut loc la Turneul Campioanelor, la finalul lui 2014.

Atunci, jucătoarea noastră s-a impus categoric în faza grupelor, 6-0, 6-2, administrându-i Serenei una dintre cele mai usturătoare înfrângeri din carieră. Revanşa a venit în finala competiţiei, unde liderul mondial a învins-o cu un sec 6-3, 6-0.

Lista cu partidele dintre Williams şi Halep:

1. Williams - Halep 3-6, 6-2, 6-1 (2011, Wimbledon, turul II)
2. Williams - Halep 6-3, 6-0 (2013, Roma, semifinale)
3. Williams - Halep 6-0, 6-4 (2013, Cincinnati, sferturi)
4. Williams - Halep 0-6, 2-6 (2014, Turneul Campioanelor, grupe)
5. Williams - Halep 6-3, 6-0 (2014, Turneul Campioanelor, finală)

Semifinala de la Miami dintre Simona Halep şi Serena Williams se va desfăşura vineri dimineaţă, de la ora 04:00 şi poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe site-ul digisport.ro. 


LIVE TEXT

Game set meci Halep!!!!! Simona se impune în două seturi, 6-1, 7-5, în faţa lui Sloane Stephens şi se califică în semifinalele de la Miami. Românca şi-a ridicat din nou nivelul în ultimul game al meciului, în care a zburdat pe teren şi a lovit plat. Cel mai frumos punct al partidei a fost însă câştigat de Sloane Stephens, dar sportiva noastră este cea care ajunge în semifinale, după o oră şi 15 minute.

6-5. Break Halep. Erorile adversarei au revenit şi Simona a ajuns repede la 40-15. Un backhand fantastic a adus-o pe Halep la un singur game de semifinale. Românca va servi pentru câştigarea meciului şi pentru un nou duel cu numărul unu mondial, Serena Williams. 

5-5. Game Halep. Simona şi-a făcut din nou serviciul şi a câştigat cel mai frumos punct al serii cu al zecelea forehand câştigător, care a dus-o la 40-15. Următorul raliu a fost adjudecat de Stephens şi o greşeală neforţată a adus egalitatea. Un serviciu perfect şi o eroare a americancei au stabilit câştigătoarea game-ului. 

5-4. Game Stephens. Sloane a jucat perfect primele două puncte şi a ajuns la 30-0, dar a urmat a doua dublă greşeală a serii. Simona a făcut deja 14 greşeli neforţate în acest set, faţă de cele doar 9 din primul. Românca serveşte acum pentru a rămâne în set. 

4-4. Game Halep. Simona a oprit seria câştigătoare a americancei şi şi-a făcut serviciul fără probleme, la 0. Românca a fost mai agresivă, profitând şi de greşelile adversarei, care a trimis de trei ori mingea în fileu.  

4-3. Game Stephens. Halep şi-a scăzut nivelul jocului şi, pentru prima oară în această partidă, Sloane trece în avantaj. Simona nu mai are precizie şi Stephens câştigă patru game-uri consecutive. Românca a condus cu 30-0, dar i-a făcut cadou patru puncte adversarei. 

3-3. Break Stephens. La fel ca în meciul cu Pennetta, Halep are o cădere în setul secund. I-a oferit lui Stephens două mingi de break, după 3 greşeli neforţate. Încă o eroare le-a adus pe cele două la egalitate şi Sloane intră în partidă. 

3-2. Game Stephens. Simona a condus în acest game cu 30-0, dar Stephens şi-a adus aminte că a învins-o pe româncă în două rânduri pe hard şi a câştigat patru puncte consecutive, dominând-o pentru prima oară pe Halep în raliuri. 

3-1. Break Stephens. Americanca revine în joc cu primul break reuşit în această partidă. Simona a părut un pic relaxată, dar îşi păstrează în continuare un avans de două game-uri, chiar dacă a făcut două greşeli neforţate. 

3-0. Break Halep. Simona a ajuns repede la 40-15 pe serviciul adversarei, dar Stephens a salvat două mingi de break şi a ajuns la egalitate. A treia şansă de break nu a mai fost ratată de Simona, care a profitat de o minge trimisă în fileu de americancă. Românca e pe tot terenul şi nu îi dă nicio şansă adversarei, spre bucuria celor 500 de fani români prezenţi la meci.

2-0 Halep. Simona face spectacol. A câştigat al doilea game din set, la 30. Halep domină în continuare raliurile şi Sloane Stephens pare inofensivă în faţa româncei. 

Set 2: Halep îşi continuă marşul spre semifinale. Începe al doilea act tot cu un break şi obţine al patrulea game consecutiv, în ciuda faptului că adversara a cerut un time out pentru a se sfătui cu antrenorul ei.

6-1. Halep. Simona a câştigat primul set, pe care l-a controlat la toate capitolele şi în care a forţat-o pe Stephens să greşească.

5-1. Break Halep. Simona a fost din nou agresivă la serviciul adversarei, reuşind o serie de puncte spectaculoase. Românca e pe tot terenul şi ajunge repede la 40-0. Stephens a salvat primele două mingi de break, dar Halep s-a impus după cel mai frumos schimb al partidei. Românca serveşte pentru câştigarea primului set. 

4-1 Halep. În continuare, serviciul o ajută mult pe Simona, care îşi face jocul obişnuit de picioare, unul dintre cele mai bune din circuit. Încheie game-ul cu un serviciu la corp, în faţa căruia Stephens nu are răspuns, spre satisfacţia fanilor români din tribune. 

3-1 Halep. Stephens punctează pentru prima oară pe tabelă, într-un game câştigat la 0, în care Halep a produs 3 greşeli neforţate, Sloane fiind ajutată şi de fileu, în al doilea schimb al jocului.

3-0 Halep. Simona joacă la cel mai înalt nivel şi îşi face serviciul fără nicio problemă, la 0, după încă două schimburi în care Stephens a trimis mingea în fileu, după două mingi lungi ale româncei.

2-0. Break Halep. Simona a ajuns repede la 30-0 pe serviciul lui Stephens, dar a urmat o greşeală neforţată. Sloane a fost pusă în dificultate în al patrulea punct al jocului şi a lovit cu rama. Simona a fructificat a doua minge de break, după o nouă eroare a adversarei.

SET 1: Simona Halep a câştigat primul game al meciului, unul în care a salvat două mingi de break în faţa unei adversare agresive. Românca şi-a folosit primul serviciu şi a controlat raliurile.

Etichete: program digi sport , digi sport , digisport , program digisport , simona halep miami , halep stephens miami , simona halep sloane stephens live , simona halep miami live


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare

Abby și Brittany Hensel, gemene siameze din SUA, care au devenit celebre în toată lumea după ce au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

Nu se mai ascund! Internaționalul român și-a făcut publică relația
aza3
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
După 57 de ani, recordul e istorie! Un puști a reușit să îl întreacă pe marele Arnold Schwarzenegger
327210115_214907157678345_2804730496893185967_n
Se îngroașă "gluma": Napoli a intrat și ea în cursa pentru un jucător din SuperLiga României!
profimedia-0774483276
Recomandările redacției
George Becali to Sell FCSB Soccer Team, Bucharest, Romania - 24 Apr 2023
Ofertă de ȘASE milioane de euro! Gigi Becali a dat răspunsul pe loc: ”Cu Dumnezeu nu negociezi”

Ce se va întâmpla cu Radu Drăgușin la următorul meci al lui Tottenham
London, England, 9th March 2024. Radu Dragusin of Tottenham during the Premier League match at the Emirates Stadium, Lon
Brighton a făcut deja planul! Ce se întâmplă cu Philip Otele dacă ajunge în Premier League
FOTBAL: FC CFR 1907 CLUJ - SC OȚELUL GALAȚI, SUPERLIGA SUPERBET (23.10.2023)
A învins-o pe Sorana Cîrstea și a ajuns în finală la Miami, dar a răbufnit: ”Dacă eram bărbat, nu m-ați fi întrebat”
Miami Open 2024 - Day 9
Citește și
Video Simona Halep a făcut anunțul la revenirea în România: ”O să vină la București”
simona-halep
Foto Omagiu pentru România! Ce echipament a ales Simona Halep pentru primul meci de la revenire
simona-halep4
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Lovitură pentru Simona Halep! Românca a primit "interzis" la turneul favorit al Mariei Șarapova
Lovitură pentru Simona Halep! Românca a primit "interzis" la turneul favorit al Mariei Șarapova
Simona Halep și-a aflat adversara de la Miami! Primul meci al româncei după mai mult de un an și jumătate
simona-halep-digisport

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale