SIMONA HALEP - DIGISPORT-16
Vestea pe care o aștepta Simona Halep. ”Au semnat managerul, avocatul și Darren Cahill”
Tennis Nitto ATP Finals - DJOKOVIC vs RUNE
Legendarul Boris Becker a lăudat revenirea pe teren a Simonei Halep: ”Mă bucur că a revenit!”
farul-cfr
Live Video&Text Farul - CFR Cluj 0-0, ACUM, Digi Sport 1. Cu o victorie, trupa lui Hagi urcă pe locul 2
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 5 Superliga: Farul Constanta-CFR Cluj
Play-off

VIDEO Simona Halep a pierdut în semifinale la Wimbledon. Bouchard - Kvitova e finala de la Londra

03.07.2014, 09:37

Simona Halep s-a oprit în semifinale la Wimbledon, unde a fost învinsă în doua seturi de Eugenie Bouchard, scor 6-7, 2-6. Nu doar jocul bun al adversarei a făcut diferenţa dar şi accidentarea la gleznă suferită de Simona în primul set (VEZI AICI DETALII ȘI VIDEO).

simona finala
  • SuperLiga: FCU Craiova - Dinamo, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

Cele mai mari revelaţii ale tenisului mondial în 2014, jucatoarele cu cele mai multe victorii în cele trei Grand Slam-uri ale anului, câte 15 fiecare, au oferit un prim set electrizant. La 2-2, Halep a suferit o entorsă şi a avut nevoie de intervenţia medicului.

Incomodată de bandajul de la gleznă, Simona nu a redus însă ritmul și primul act s-a decis în tie-break. Românca și-a pierdut însă de patru ori serviciul, iar Bouchard s-a impus cu 7-5, după o oră de joc.

Tie-break-ul a fost și el sub semnul momentelor decisive. La 4-2 pentru Simona partida a fost întreruptă mai multe minute, după ce unei spectatoare i s-a făcut rău în tribune. După pauză, Bouchard a avut un noroc uriaș la primul punct disputant, mingea trimisă de ea în banda fileului trecând dincolo. Dacă s-ar fi oprit în fileu, scorul ar fi devenit 5-2 pentru Simona și avantajul ar fi putut devein decisive.

REZUMAT SETUL 1


Accidentarea de la glezna a cântărit mai greu în setul al doilea. Halep şi-a pierdut serviciul la 2-1 şi 4-1 pentru adversară iar în final a cedat cu 6-2 si a ratat prezența în finala de la Wimbledon. La 5-2 Simona a avut șansă de break și poate că apoi ar fi crescut presiunea pe canadiancă, dar a ratat și astfel a pierdut semifinala.

Una în care, și din cauza accidentării, nu a mai arătat evoluția din meciurile precedente de la Londra. De cealaltă parte, Bouchard a profitat la maximum de slăbiciunile româncei, a fost curajoasă și foarte agresivă, încercând să joace mereu foarte repede orice minge.

Statistic, într-o oră și 34 de minute de joc, Simona a comis cinci duble greșeli, față de doar două ale oponentei sale, și a câștigat doar 54% dintre punctele jucate pe primul ei serviciu. Bouchard a fost mai curajoasă și a câltigat 9 puncte din zece venire la fileu, față de doar 4 din șase Simona.

REZUMAT SETUL 2

Pentru trofeul de pe iarba londoneza, Bouchard se va lupta cu Petra Kvitova, sâmbătă de la ora 16:00, în direct la Digi Sport 1.


UPDATE 18:42: GAME, SET, MECI BOUCHARD! 7-6, 6-2! EUGENIE BOUCHARD SE CALIFICĂ ÎN FINALA DE LA WIMBLEDON! Simona rămâne prima româncă ajunsă în semifinale la Londra. 


UPDATE 18:38: 5-2! Simona salvează trei mingi de meci pe propriul serviciu și prelungește disputa. E obligatoriu să reușească un  break!


UPDATE 18:31: GAME BOUCHARD 5-1! Simona e vizibil afectată de accidentarea la gleznă, din startul partidei. Nu poate alerga așa cum ne-a obișnuit și nici nu pune multă forță în lovituri. Bouchard e la un game de finală!


UPDATE 18:26: BREAK BOUCHARD! 4-1! Simona greșește prea mult pentru a emite pretenții. În acest moment doar o minune o poate ajuta să întoarcă soarta disputei! HAI SIMONA!


UPDATE 18:23: 3-1 BOUCHARD! Canadianca ține serviciul și se desprinde la două game-uri în setul doi. Domină meciul și Simona are nevoie de o schimbare radicală, pentru a păstra șanse!


UPDATE 18:20: BREAK BOUCHARD: 2-1! Simona a făcut două duble greșeli în acest game, una la punctul care i-a adus canadiencei primul break al setului doi. Simona are probleme, sunt evidente în jocul ei, greșind mingi simple și părând că nu are soluții la jocul foarte agresiv al oponentei sale.


UPDATE 18:17: 1-1! Bouchard a condus cu 40-0, Simona a revenit la 40-30, dar apoi a trimis puțin afară un retur în diagonală.


UPDATE 18:14: Simona conduce cu 1-0 în setul doi. Și-a făcut serviciul relativ ușor.


UPDATE 18:09: SET BOUCHARD! 7-5 în tie break, după ce Simona a condus cu 4-2! 

UPDATE 18:07: Simona își face un singur serviciu, al doilea îl cedează, scorul e 4-3 în favoarea ei.

UPDATE 18:01: Două minibreak-uri Simona și 3-2 pentru româncă. Meciul e întrerupt deoarece în tribune i s-a făcut rău unei spectatoare.

UPDATE 18:00: Simona a reușit un mini break, a condus cu 1-0, dar ulterior a cedat cele două servicii și e 2-1 pentru Bouchard.


UPDATE 17:58: 6-6! SE JOACĂ TIE-BREAK! Simona a încheiat cu un punct de senzație game-ul care duce în tie-break. A fost primul schimb dominat cu adevărat de a treia favorită de la Londra!


UPDATE 17:54: 6-5 BOUCHARD. Simona a condus cu 30-0 pe serviciul canadiencei, dar apoi nivelul jocului ei a scăzut și a pierdut șansa de a face break, cedând patru puncte consecutive.


UPDATE 17:51: 5-5. Simona are probleme cu primul serviciu, dar din fericire îi intră al doilea și închide game-ul la 30.


UPDATE 17:46: 5-4 BOUCHARD. Game la zero reușit de canadiancă, aceasta fiind cea care domină dispută în acest moment, cu lovituri mult mai agresive. Acesta este și secretul jocului ei, agresivitatea, una care deocamdată o pune în dificultate pe Halep.


UPDATE 17:43. 4-4! Simona a reușit să salveze două mingi de break pe care le-a avut Bouchard și să egaleze. Românca își face serviciul mai greu decât adversara sa.


UPDATE 17:38: 4-3 Bouchard. Jucătoarea nord-americană a servit solid și s-a impus la 15, fără mari emoții.


UPDATE 17:35: GAME SIMONA, 3-3! Cel mai dificil game pe propriul serviciu pentru Halep.  A condus cu 30-0, a fost egalată, apoi s-a impus la avantaj. 


UPDATE 17:29: 3-2 Bouchard. Simona a condus cu 30-0 pe serviciul adversarei sale, dar aceasta a servit mult mai agresiv, a revenit și a luat game-ul.


UPDATE 17:26: SIMONA CONTINUĂ SĂ JOACE! A fost bandajată la glezna stângă, rămâne de văzut dacă va rezista și dacă va putea termina partida. Hai Simona!


UPDATE 17:22: PROBLEME FIZICE PENTRU SIMONA HALEP. A CERUT INTERVENȚIA MEDICULUI DUPĂ CE S-A LOVIT LA GLEZNA STÂNGĂ! EXISTĂ POSIBILITATEA CA A TREIA FAVORITĂ SĂ ABANDONEZE!  


UPDATE 17:21: 2-2, REBREAK BOUCHARD. Canadianca a profitat de faptul că Simonei nu i-a intrat primul serviciu și a jucat agresiv pe al doilea serviciu!


UPDATE 17:17: BREAK SIMONA! Primul game pe serviciul advers revine româncei. Simona a condus cu 30-0, a fost egalată, dar apoi și-a furnizat prima minge de break a meciului, pe care a și fructificat-o!


UPDATE 17:13: GAME SIMONA! 1-1! Chiar dacă la 40-15 românca a făcut prima dublă greșeală, a servit apoi sigur și a închis game-ul la 30.


UPDATE 17:11: Game Bouchard. Canadianca a început solid partida, cu serviciu sigur și și-a adjudecat primul game cu relativă ușurință.


UPDATE 17:10: Începe meciul, cu Eugenie Bouchard la serviciu.


UPDATE 17:01: Simona Halep și Eugenie Bouchard au pătruns pe gazonul terenului Central de la All England Club. În aproximativ zece minute începe disputa dintre cele două, a doua semifinală de la Wimbledon.

Etichete: simona halep , halep wimbledon , halep bouchard , wimbledon live video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova

Un miliardar german care a fost declarat oficial mort în 2021, la trei ani după ce a dispărut în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu

Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
lunin
Recunoști personajul? Acum nouă ani era un copil și sărbătorea titlul cu Gigi Becali la Iași, acum e titular la FCSB
WhatsApp Image 2024-04-18 at 15.44.47
Au rămas mască! Ce a purtat la Disneyland, înconjurată de mii de copii, după ce a riscat închisoarea din cauza ținutei
bianca-censori
Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
Screenshot 2024-04-18 at 21.05.58
Recomandările redacției
farul-cfr
Live Video&Text Farul - CFR Cluj 0-0, ACUM, Digi Sport 1. Cu o victorie, trupa lui Hagi urcă pe locul 2

Lovitura primită de UTA Arad
uta logo
Adio, Real Madrid! I-a spus "nu" lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Manchester City v Real Madrid CF: Quarter-final Second Leg - UEFA Champions League 2023/24
Gigi Becali chiar vrea un atacant bun la FCSB și nu se uită la bani. ”A aflat că ar costa 3 milioane € și n-a spus pas”
becali bani
Citește și
Ion Țiriac a spus clar ce se va întâmpla cu Simona Halep: ”Sunt mulți care vorbesc degeaba”
ion-tiriac
Când își va afla Simona Halep adversara din primul tur de la Madrid Open
Mutua Madrid Open - Day Seven
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Adrian Mutu, ofertă pe bani grei din străinătate! A cerut un salariu uriaș!
Adrian Mutu, ofertă pe bani grei din străinătate! A cerut un salariu uriaș!
Adrian Mititelu îi dă un răspuns lui Ionel Ganea care îl va înfuria teribil! Ironia patronului despre fiul „Ganezului”
Adrian Mititelu îi dă un răspuns lui Ionel Ganea care îl va înfuria teribil! Ironia patronului despre fiul „Ganezului”
Cum arăta Sofia Vergara când și-a început cariera de model. Actrița este neschimbată la vârsta de 51 de ani
Cum arăta Sofia Vergara când și-a început cariera de model. Actrița este neschimbată la vârsta de 51 de ani
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
De ce Sergiu Nicolaescu era convins că are un fiu? „M-a ales să fiu tatăl copilului ei"
De ce Sergiu Nicolaescu era convins că are un fiu? „M-a ales să fiu tatăl copilului ei"
El a fost ”regele” radioului românesc, ascultat de întreaga naţiune. Îţi dai seama cine este tânărul din imagine?
El a fost ”regele” radioului românesc, ascultat de întreaga naţiune. Îţi dai seama cine este tânărul din imagine?
Scene penibile la semimaratonul de la Beijing: alergătorii africani au încetinit pentru ca un chinez să treacă primul linia de sosire VIDEO
Scene penibile la semimaratonul de la Beijing: alergătorii africani au încetinit pentru ca un chinez să treacă primul linia de sosire VIDEO
Anunțul făcut de americani în cazul Simonei Halep cu aproape o lună înainte de Roland Garros
SIMONA HALEP - DIGISPORT-147

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru
Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru
Digi World
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”