simona-halep4
”Nu cred că Halep va juca în Billie Jean King Cup”. Ce se întâmplă cu Simona și dorința ei de a evolua la JO
Western & Southern Open - Day 4
Darren Cahill, mesaj tranșant în privința Simonei Halep
Ahead of Turkish Super Cup match in Riyadh
Mircea Lucescu revine pe bancă! Acord cu noua echipă
Digi Sport 1 Live
Acum
Fotbal Club

Simona Halep a pierdut în două seturi semifinala cu Flavia Pennetta, la US Open

10.09.2015, 19:39

UPDATE: Surpriză imensă în a doua semifinală de la US Open! Serena Williams a fost învinsă de Roberta Vinci în 3 seturi, scor 6-2, 4-6, 4-6. Revenim cu detalii.

Halep Pennetta
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1


Simona Halep, a doua favorită, a fost învinsă fără drept de apel de italianca Flavia Pennetta, cap de serie numărul 26, cu 6-1, 6-3, în semifinalele de la US Open.

Halep, a doua jucătoare a lumii, a fost depăşită de miza meciului şi a cedat în doar 59 de minute în faţa italiencei de 33 de ani, care a reuşit să se califice în prima sa finală de Grand Slam, din carieră.

Simona Halep, care va împlini 24 de ani pe 27 septembrie, a avut un debut de meci destul de bun, a cedat greu primul game, pe serviciul adversarei, iar apoi a făcut un punct la zero, egalând situaţia (1-1). Românca a irosit apoi o minge de break, iar apoi jocul său s-a rupt. Italianca a profitat de situaţie, a evoluat agresiv, a returnat din aproape orice poziţie şi a luat setul cu un incredibil 6-1, în doar 28 de minute.

Pennetta, numărul 26 mondial, a început cu dreptul şi setul secund, reuşind break-ul. Simona a avut o zvâcnire de orgoliu şi a revenit în meci, a avut o evoluţie agresivă, loviturile i-au ieşit şi s-a desprins la 3-1. Greşelile neforţate ale Simonei au reapărut şi Pennetta a făcut un break (2-3), iar Halep a căzut total, adversara reuşind trei game-uri la rând fără ca românca să ia vreun punct. În cele din urmă, Pennetta a obţinut victoria cu 6-3, în 31 de minute.


Halep a fost dominată la toate capitolele statisticii, Pennetta a avut procentaje superioare la punctele făcute din primul serviciu (61%-42%), al doilea (67%-36%), la winners (23-10), a făcut mai puţine erori neforţate (16-23).

Pennetta o conduce acum pe Simona cu scorul de 4-1 la meciurile directe, după ce a învins-o în 2010 la Marbella, în sferturi, cu 6-4, 7-6 (4), în 2013 în optimi la Bastad, când Simona a abandonat la 4-6, 7-5, 2-0, în 2013 la US Open, cu 6-2, 7-6 (3), în optimi, şi din nou acum la Flushing Meadows. Singurul succes al româncei s-a înregistrat anul acesta, la Miami, cu 6-3, 7-5, în optimi, Halep jucând apoi finala.

Semifinala de la US Open este cel mai bun rezultat pentru Halep la turneele de Grand Slam în 2015, după sfertul de finală de la Australian Open, turul al doilea la Roland Garros şi primul tur la Wimbledon. Totodată este a treia semifinală de Grand Slam pentru Simona, care a mai jucat o finală la Roland Garros şi o semifinală la Wimbledon, ambele în 2014.

Simona Halep şi-a asigurat, prin victoria de miercuri, cu Azarenka, un cec de 805.000 dolari şi 780 de puncte WTA.

LIVE TEXT

6-3: GAME, SET ȘI MECI PENNETTA: Inevitabilul se produce și Simona nu reușește să prelungească suspansul în setul al doilea. Halep pierde cu 3-6, după ce Pennetta a valorificat a doua minge de meci pe care a avut-o, iar italiancă ajunge, astfel, pentru prima oară într-o finală de Grand Slam. Prima semifinală de la US Open a durat o oră și un minut! Scor 1-6, 3-6.

5-3: GAME ALB PENNETTA: Simona pierde din nou la 0 și Pennetta ajunge, astfel, la 15 puncte consecutive câștigate. Halep este acum la serviciu și speră să rămână în meci, deși jocul ei este unul dezastruos în ultimele minute

4-3: BREAK ALB PENNETTA: Al doilea game consecutiv pe care Halep îl pierde la 0, iar Pennetta pare de neoprit în acest moment, după mingi excelente, la care Simona nu a avut răspuns. Pare cel mai greu moment al meciului pentru numărul 2 în clasamentul WTA

3-3: GAME ALB PENNETTA: Flavia Pennetta se impune la 0 după ce a dominat clar acest game, pe propriul serviciu. Halep pierde teren și este egalată în acest al doilea set, pe care îl începuse foarte bine: 3-3.

3-2 BREAK PENNETTA: Pennetta câștigă pe serviciul sportivei noastre destul de ușor și Simona conduce în acest moment cu 3-2. Au trecut 50 de minute de la debutul meciului dintre Halep și Pennetta.

3-1 BREAK HALEP: Game extrem de echilibrat, pe care Simona și l-a adjudecat însă după un joc foarte inteligent. S-a ajuns la 40-40, însă italianca a comis două greșeli neforțate după lovituri foarte bune ale lui Halep, care se distanțează astfel în al doilea set al meciului.

2-1 Halep: Cu un joc extrem de solid, Simona nu i-a lăsat nicio șansă Flaviei Pennetta și a finalizat game-ul cu un rever excelent în lung de linie, fără nicio șansă pentru italiancă. A fost, probabil, cel mai bun game al Simonei Halep, care și-a surprins adversara cu lovituri puternice și extrem de bine plasate.

Setul al doilea începe spectaculos, cu două break-uri realizate de cele două jucătoare. În acest moment, scorul este egal, 1-1, iar Simona se află la serviciu.

6-1 SET PENNETTA: Simona nu se regăsește și pierde clar primul set, 1-6. În acest prim set, Halep a comis nu mai puțin de 14 erori neforțate, spre deosebire de cele 11 ale Flaviei. În plus, numărul 2 în clasamentul WTA nu a reușit niciun as, spre deosebire de unul singur al adversarei sale.

5-1 BREAK Pennetta: Flavia Pennetta se distanțează probabil decisiv în primul set, deși Simona a salvat două mingi de break, a revenit de la 15-40 și a reușit 3 puncte la rând. În cele din urmă, italianca a izbutit însă să câștige iar pe serviciul lui Halep.

INFO: Au trecut fix 20 de minute de la startul meciului. Simona Halep este acum la serviciu!

INFO: Simona Halep este încurajată din tribune de Nadia Comăneci, așa cum s-a întâmplat și în partida cu Victoria Azarenka, din sferturile de finală

4-1 Pennetta: Simona nu își revine și nu reușește să recupereze punctul important pe care l-a pierdut pe propriul serviciu. Flavia închide repede punctul și este acum la două game-uri de câștigarea primului set, în prima semifinală de la US Open.

3-1 BREAK Pennetta! Surprinzător, Flavia Pennetta reușește să câștige pe serviciul Simonei, după ce Halep a alternat venirile la fileu cu schimburile de pe fundul terenului. Pennetta a ratat prima minge de break după ce a trimis în fileu, însă apoi a închis game-ul și conduce acum cu 3-1.

2-1 Pennetta: Flavia Pennetta și-a câștigat cu mare dificultate serviciul, după ce ambele jucătoare au ajuns la egalitate (40-40). Cu un joc variat, cu veniri inspirate la fileu, Simona și-a pus adversara în dificultate, care a avut greutăți în schimburile de pe fundul terenului. În cele din urmă, Halep nu a reușit break-ul (deși a avut la o singură minge de asta), după ce Flavia a câștigat un punct cu multă șansă, acordat după reluarea oficială.

1-1: GAME ALB SIMONA! Excelentă la serviciu și agresivă în lovituri, Simona nu i-a lăsat nicio șansă adversarei. Pennetta a sperat să revină de la 0-40, însă după un schimb frumos între cele două, Flavia a trimis în fileu un voleu și scorul este acum egal.

1-0 Pennetta: Italianca a câștigat primul game al meciului. Simona a condus cu 15-0, Pennetta a revenit și s-a impus apoi pe propriul serviciu, după ce ultimul schimb a fost extrem de spectaculos, pe care Flavia l-a câștigat însă în cele din urmă.

UPDATE: 18:17: Simona Halep și Flavia Pennetta sunt pe teren și prima semifinală de la US Open va începe peste doar câteva minute. Cele mai importante momente sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro. 


UPDATE: 22:40: Organizatorii de la US Open au anunţat că, din cauza ploii, semifinalele feminine de la Flushing Meadows nu se vor mai disputa noaptea de joi spre vineri.

Astfel, conform site-ului oficial al competiţiei, disputa dintre Simona Halep şi Flavia Pennetta va fi prima a zilei de vineri şi va începe de la ora 18:00 (ora României), fiind urmată pe arena Arthur Ashe de a doua semifinală, Serena Williams - Roberta Vinci. 

Meciul dintre cele două fusese iniţial programat în această noapte, în jurul orei 04:00, după prima semifinală, cea dintre Serena şi Roberta. 

Etichete: simona halep , halep , halep us open , halep pennetta , us open halep , pennetta halep


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut ce era, de fapt. Ce a pățit o femeie
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut ce era, de fapt. Ce a pățit o femeie

O femeie din Peru a ajuns de urgență la spital, după ce ar fi înghițit un os. Medicii, însă, au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
aza3
Nu se mai ascund! Internaționalul român și-a făcut publică relația

Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
După 57 de ani, recordul e istorie! Un puști a reușit să îl întreacă pe marele Arnold Schwarzenegger
327210115_214907157678345_2804730496893185967_n
Se îngroașă "gluma": Napoli a intrat și ea în cursa pentru un jucător din SuperLiga României!
profimedia-0774483276
Antrenorul care a semnat cu Petrolul
petrolul
Recomandările redacției
Ahead of Turkish Super Cup match in Riyadh
Mircea Lucescu revine pe bancă! Acord cu noua echipă

Ion Țiriac a spus de ce își pilotează singur avionul la 84 de ani. ”Vă rog să mă scuzați”
Jour 2 - People dans les tribunes des internationaux de tennis d
Echipa din Bundesliga care a făcut o ofertă oficială pentru un internațional român: ”Mult peste toți”
denis-dragus
Top 10 cei mai valoroși români care nu au debutat pentru națională! 3 sunt peste Ianis Hagi
FOTBAL:COLUMBIA-ROMANIA, AMICAL (26.03.2024)
Citește și
Simona Halep a fost lăsată pe dinafară! Organizatorii turneului de la Stuttgart nu au trecut-o pe listă
National Bank Open Toronto - Day 5
Nu toată lumea este de acord cu Simona Halep. Încă un nume mare îi dă dreptate Carolinei Wozniacki
Melbourne, Australia. 27th January, 2017. Danish tennis player Caroline Wozniacki is in action during the finals match at the Australian Open vs Romanian tennis player Simona Halep on Jan 27, 2018 in Melbourne, Australia - ©Yan Lerval/Alamy Live News
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
Încă o accidentare la FCSB! Favoritul lui Gigi Becali are ruptură! Cât lipsește
Încă o accidentare la FCSB! Favoritul lui Gigi Becali are ruptură! Cât lipsește
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Arnold Schwarzenegger, prima imagine după ce i-a fost montat un stimulator cardiac. Fanii, val de reacții: „Ești de neoprit, ești o legendă!”
Arnold Schwarzenegger, prima imagine după ce i-a fost montat un stimulator cardiac. Fanii, val de reacții: „Ești de neoprit, ești o legendă!”
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Povestea sportivei românce care a ajuns campioană mondială, dar a plătit un preț uriaș: „Am dureri"
Povestea sportivei românce care a ajuns campioană mondială, dar a plătit un preț uriaș: „Am dureri"
Cum a profețit viitorul AI, deepfake-urile și altele un personaj inventat la TV din anii '80
Cum a profețit viitorul AI, deepfake-urile și altele un personaj inventat la TV din anii '80
Ce cred englezii despre naționala României și cum o compară cu Ucraina
Ce cred englezii despre naționala României și cum o compară cu Ucraina
”Risipește milioane de dolari. Este timpul să înceteze”. Cel mai dur atac legat de ”cazul Halep”
Simona Halep, la WTA Miami 2024 / Foto: captură Digi Sport

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură