TENIS:JOAO FONSECA-RADU ALBOT, TURNEU TIRIAC OPEN ATP 250 (18.04.2024)
Video S-a scris istorie la Țiriac Open! Performanța remarcabilă a unui jucător de 17 ani
2023 Internazionali BNL d’Italia - Day 2
Video Gabriela Ruse e în ”sferturi” la Rouen! Victorie importantă în fața locului 44 WTA
FOTBAL:FCSB-UNIVERSITATEA CRAIOVA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (7.04.2024)
Revenire importantă la FCSB, chiar înaintea derby-ului cu Rapid! Mesaj războinic pentru giuleșteni: ”Locul 1 de la coadă”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Liga Digi Sport

VIDEO Simona Halep - Karolina Pliskova 6-4, 7-5! Sportiva noastră este în semifinale la Sydney

12.01.2016, 11:55

ÎN DIRECT la Digi Sport 2, Simona Halep (locul 2 WTA şi favorită nr. 1) s-a calificat în semifinalele turneului Premier de la Sydney, după ce s-a impus în două seturi în fața sportivei din Cehia, Karolina Pliskova, scor 6-4, 7-5.

captura final halep
  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

Românca a câştigat al doilea meci pe care l-a disputat în acest an după o oră şi 38 de minute. 

Raportul mingilor direct câştigătoare a fost unul echilibrat, 22-21 pentru Halep, diferenţa făcându-se la erorile neforţate, capitol la care Simona a avut 33, iar Pliskova 43. Pliskova, finalistă anul trecut la Sydney, a adunat şase aşi, iar Halep doar doi.

Simona se impusese şi în primele două partide jucate până acum cu Pliskova (23 ani, 11 WTA), disputate anul trecut, cu 6-4, 7-6 (4) în finala de la Dubai şi cu 6-4, 6-4 în optimi la Indian Wells (unde a câştigat, de asemenea, titlul).

O va întâlni pe Kuznetsova

Halep va lupta pentru ultimul act al competiției, joi, 14 ianuarie (nu se știe momentan ora) contra rusoaicei Svetlana Kuznetsova (25 WTA), care, la rându-i, s-a impus în două seturi în fața italiancei Sara Errani, scor 7-6, 6-0. Rusoaica a revenit senzațional după ce în primul set a fost condusă cu 5-1.


Simona Halep, 24 de ani, şi Svetlana Kuznetsova, 30 de ani, fostă ocupantă a locului 2 mondial în 2007, s-au mai întâlnit de cinci ori până în prezent, sportiva din Constanţa conducând cu 3-2. Ultima lor partidă a avut loc în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros, ediţia 2014, iar Simona Halep a câştigat cu 6-2, 6-2.

Calificarea în semifinale este recompensată la Sydney cu un premiu de 36.600 de dolari şi cu 185 de puncte WTA.

VIDEO CU REZUMATUL PARTIDEI

 


LIVE TEXT

7-5. GAME, SET, MECI SIMONA HALEP! Sportiva noastră a câștigat și al doilea set și s-a calificat astfel în semifinalele turneului de la Sydney, după o oră și 38 de minute de joc. 

Cahill i-a spus Simonei să fie mai relaxată, pentru că are valoare de a câștiga acest meci și să nu mai fie la fel de încrâncenată ca până acum.

”Cum vrei să joci în continuare? Pe mâna ei sau pe mâna ta? Deci, pe mâna ta, perfect”

6-5. BREAK HALEP. Simona a revenit incredibil, după cel mai lung game al meciului, după care l-a final a cerut, pentru a doua oară, sfatul lui Darren Cahill.

5-5. BREAK PLISKOVA! Luptă strânsă în setul al doilea. Al treilea game câștigat contraserviciului de către Pliskova, care nu renunță.

”Mișcă-te și tu odată, că te rog de o oră!”, a răbufnit Simona, spre uimirea generală, referindu-se la acele momente de pasivitate care nu au fost forțate de Pliskova, ci de ea însăși.

5-4. REBREAK HALEP! Simona a revenit în avantaj, pe serviciul adversarei, după un game în care a avut iar fluctuații. Dar, acum va servi pentru meci și pentru calificarea în semifinale.

4-4. BREAK PLISKOVA! Sportiva din Cehia a restabilit egalitatea în setul secund. În acest game, Simona a reușit mai multe lovituri excelente de dreapta, ceea ce ar putea reprezenta modelul de luptă împotriva Pliskovei.

În primul sfert al turneului, disputat pe terenul 1, SVETLANA KUZNETSOVA s-a impus în fața italiencei Sara Errani cu 7-6, 6-0, după ce a revenit în primul set de la 1-5!. Kuznetsova va juca în semifinale cu câștigătoarea meciului dintre Halep și Pliskova.

4-3. Pliskova și-a câștigat serviciul, într-un game liniștit, în care Simona a părut mai degrabă că și-a conservat energia pentru final.

4-2. Game important câștigat de Simona, care și-a conservat avantajul break-ului. Pe un rever al Pliskovei, Simona a venit foarte bine la fileu și a returnat imperial.

3-2. Pliskova s-a impus, cu mari emoții, după ce game-ul a fost la îndemâna Simonei, care a avut minge de 4-1.

3-1. Halep a câștigat punctul cu o lovitură de mare efect, la care, din nou, Pliskova nu a mai avut ce face. De fapt, sportiva din Cehia nu a crezut că Simona poate trimite atât de bine și nu a mai urmărit mingea.

2-1. BREAK HALEP! Simona evoluează din ce în ce mai bine. Chiar dacă a fost un punct câștigat greu, sportiva noastră s-a deplasat foarte bine pe linia de fund, a știut cum să alterneze mingiile lungi cu cele scurte, după care s-a impus cu o minge lungă la care Pliskova n-a fost decât spectatoare. De altfel, sportiva din Cehia este tot mai nervoasă. A primit și un avertisment.

1-1. Halep a revenit în setul al doilea, după un game extrem de disputat. Foarte solid jocul Simonei, care a ajutat-o să revină, cu o putere de luptă extraordinară.

0-1. Pliskova s-a impus foarte greu, după un început foarte bun al Simonei, care a avut trei mingi de break. Karolina a revenit cu doi ași și s-a impus până la urmă.

A început setul al doilea.

6-4. GAME, SET SIMONA HALEP! După cel mai disputat game al partidei, cel puțin de până acum, sportiva noastră a câștigat primul set în avantaj. Mult mai atentă, cu un joc variat, Simona a demonstrat că are valoare și că este mai bună decât sportiva din Cehia.

Mesajul lui Darren Cahill pentru Simona Halep.

”Este un moment important, dar nu crucial al carierei. Profită de această ocazie ca să te antrenezi pentru momentele mai importante. Intră mai mult în teren, dă mai mult efect cu al doilea, nu este o tragedie dacă pierzi game-ul acesta. Nu-ți dă prea mult ritm, Pliskova poate încheia rapid un game”, i-a transmis Darren Cahill sportivei noastre.

5-4. Pliskova s-a apropiat la un singur punct de Halep, după ce a reușit să-și câștige propriul serviciu. Ambele sportive au cerut intervenția antrenorilor.

5-3. BREAK PLISKOVA! Simona a evoluat puțin mai relaxat, nu a mai fost la fel de sigură pe primul serviciu, astfel că sportiva din Cehia s-a apropiat la două puncte de Halep.

5-2. Pliskova a reușit să-și conserve avantajul serviciului, nu cu multă lejeritate, dar Simona va servi imediat pentru câștigarea setului.

5-1. Halep domină primul set! Simona a servit mai slab la început, Pliskova a condus cu 30-0, dar sportiva noastră a avut trei mingi la rând câștigătoare, printre care și al doilea as, și a câștigat acest game.

4-1. BREAK HALEP! Simona, încet-încet, își impune jocul mult mai exact și mai variat. Pliskova a încercat să țină aproape, dar diferența de valoare dintre cele două sportive începe să-și spună cuvântul. Un nou break pentru numărul 2 WTA, care se desprinde în primul set.

3-1. Cel mai disputat game al acestui sfert, cel puțin de până acum. Plsikova a avut trei mingi de rebreak, 40-15, dar Simona, cu un joc mult mai exact și cu un joc mai bun de picioare, a revenit a egalat și a trimis punctul în avantaj. Simona a izbutit și primul as al meciului. Mingea care i-a adus punctul patru al acestui prim set a venit după un prim serviciu foarte bun.

2-1. BREAK HALEP! Simona a jucat mult mai agresiv în game-ul al treilea și s-a impus într-un final. Halep a avut trei mingi de break, sportiva din Cehia a salvat două, dar Pliskova a comis într-un final o eroare, astfel că Halep este la conducere după primul break al meciului.

1-1. Halep a început partida cu un serviciu mai moale și uneori razant, a fost condusă, dar a revenit și a egalat.

0-1. Pliskova și-a câștigat punctul pe propriul serviciu și este la conducere. Simona a egalat la 15, după care sportiva din Cehia a revenit la conducere.

A început partida. PRIMUL SET. Servește Pliskova

Simona Halep a câștigat tragerea la sorți.

Etichete: halep pliskova live , halep pliskova , halep pliskova sferturi sydney , halep pliskova live video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova

Un miliardar german care a fost declarat oficial mort în 2021, la trei ani după ce a dispărut în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu

Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
lunin
Recunoști personajul? Acum nouă ani era un copil și sărbătorea titlul cu Gigi Becali la Iași, acum e titular la FCSB
WhatsApp Image 2024-04-18 at 15.44.47
Au rămas mască! Ce a purtat la Disneyland, înconjurată de mii de copii, după ce a riscat închisoarea din cauza ținutei
bianca-censori
Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
Screenshot 2024-04-18 at 21.05.58
Recomandările redacției
FOTBAL:FCSB-UNIVERSITATEA CRAIOVA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (7.04.2024)
Revenire importantă la FCSB, chiar înaintea derby-ului cu Rapid! Mesaj războinic pentru giuleșteni: ”Locul 1 de la coadă”

ACORD! Zinedine Zidane a bătut palma cu un club uriaș. Mai lipsește doar semnătura
EXCLUSIVE: Zinédine Zidane With His Wife Veronique Shopping At A Home Furnishings Boutique In Milan - 17 Apr 2024
Antrenorul din SuperLigă care are ”contract pe viață”! ”Un fel de Alex Ferguson”
FOTBAL: SC OTELUL GALATI - FC UNIVERSITATEA CLUJ, CUPA ROMANIEI BETANO - SEMIFINALA (18.04.2024)
Anunțul lui Mihai Stoica, înaintea derby-ului FCSB - Rapid. ”Îmi schimb numele, ca să scap”
meme stoica
Citește și
Gabriela Ruse - Caroline Garcia, LIVE VIDEO, ora 18:30, în direct la DGS 2. Românca, în sferturi la WTA 250 Rouen
Transformarea fizică a Serenei Williams. Cum arată acum și ce spune legendara sportivă despre corpul ei
profimedia-0864108273
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Adrian Mutu, ofertă pe bani grei din străinătate! A cerut un salariu uriaș!
Adrian Mutu, ofertă pe bani grei din străinătate! A cerut un salariu uriaș!
Francezii vin după starul lui FCSB la derby-ul cu Rapid. Gigi Becali cere 6.000.000 de euro pentru transferul imediat
Francezii vin după starul lui FCSB la derby-ul cu Rapid. Gigi Becali cere 6.000.000 de euro pentru transferul imediat
Cum arăta Sofia Vergara când și-a început cariera de model. Actrița este neschimbată la vârsta de 51 de ani
Cum arăta Sofia Vergara când și-a început cariera de model. Actrița este neschimbată la vârsta de 51 de ani
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
De ce Sergiu Nicolaescu era convins că are un fiu? „M-a ales să fiu tatăl copilului ei"
De ce Sergiu Nicolaescu era convins că are un fiu? „M-a ales să fiu tatăl copilului ei"
El a fost ”regele” radioului românesc, ascultat de întreaga naţiune. Îţi dai seama cine este tânărul din imagine?
El a fost ”regele” radioului românesc, ascultat de întreaga naţiune. Îţi dai seama cine este tânărul din imagine?
"Este ireal!" Partidă memorabilă la Stuttgart: jucătoarea care a salvat cinci mingi de meci
"Este ireal!" Partidă memorabilă la Stuttgart: jucătoarea care a salvat cinci mingi de meci
Gabriela Ruse s-a emoționat la interviul dat după calificarea în sferturile de finală de la Rouen
Transylvania Open, Finals: WTA, Tennis Damen Tennis Damen 250 Tournament in Cluj-Napoca, BT Arena, 22 October 2023 Trasy

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Digi World
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”