simona-halep
Ce au scris spaniolii după ce Simona Halep s-a retras de la Madrid Open: ”Acesta este scopul ei”
Simona Halep la Roland Garros. Sursa Foto, Getty (7)
Simona Halep s-ar fi retras de la Madrid Open. Motivele invocate de fostul lider WTA
csa-steaua-fcsb
Exclusiv A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
Digi Sport 1 Live
Acum
Liga Digi Sport

VIDEO Simona a pierdut în "optimi" la Wuhan, contra locului 66 WTA, după ce a condus cu 5-1 în decisiv!

30.09.2015, 01:24

ÎN DIRECT la Digi Sport 2, Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, a fost învinsă, miercuri, scor 3-6, 6-3, 5-7 de britanica Johanna Konta, locul 66 WTA, venită din calificări, în optimile de finală ale turneului de la Wuhan, după ce românca a condus cu 5-1 în decisiv.

captura halep suparata
  • SuperLiga: Hermannstadt - Petrolul, joi, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - CFR, joi, 21:45, DGS 1

În faza următoare, Konta o va întâlni pe jucătoarea americană Venus Williams, locul 24 WTA, care a învins-o, miercuri, pe Carla Suarez Navarro (Spania), cap de serie numărul 7 şi locul 10 WTA, scor 6-3, 6-4.

Calificarea în optimi este recompensată la Wuhan cu un premiu de 26.000 de euro şi cu 105 puncte WTA.


LIVE TEXT

7-5, GAME, SET ŞI MECI KONTA! Incredibilă revenirea Johannei! Simona pierde la 5-1 în setul decisiv şi părăseşte competiţia în "optimi".

6-5, game Konta! Game adjudecat la avantaj, într-un moment extrem de important. Britanica a reuşit să revină uluitor în joc de la 1-5, iar Halep va servi pentru a rămâne în meci.


5-5, break Konta! Se restabileşte egalitatea, de la 5-1! Simona pare uşor obosită şi nervoasă, iar Johanna nu mai greşeşte aproape deloc şi returnează toate mingile în teren.

5-4, game Konta. Britanica reuşeşte să revină în joc, dar Simona va servi pentru meci. Ascendentul moral îl are Konta, care a realizat câteva puncte foarte frumoase în acest game.

5-3, break Konta. Deşi a condus cu 30-15, Halep se relaxează prematur şi pierde game-ul, după o dublă greşeală la 30-40.

5-2 Halep, game Konta. Britanica rămâne în joc pentru încă puţin timp. Simona va servi pentru accederea în faza următoare.

5-1 Halep! Românca salvează mingi de break cu execuţii spectaculoase, iar acum mai are nevoie de un singur game pentru a câştiga. 

4-1 Halep, cu break! Dublu break pentru Simona, care reuşeşte să câştige game-ul la 0. Ultimul punct, adjudecat pe o eroare neforţată a Johannei, venită neinspirat la fileu. 

3-1 Halep. Simona rezistă cu bine în acest game, deşi Konta a fost aproape de break, iar acum orice punct câştigat pe serviciul advers se poate dovedi a fi decisiv!

2-1 Halep. Simona cedează uşor ultimele două puncte ale game-ului şi Konta bifează primul său joc în set. Britanica cere ajutorul antrenorului, care coboară pe teren. Meciul a început de o oră şi 32 de minute.

2-0 Halep. Simona confirmă break-ul cu un game la 15, încheiat cu mingea a doua. În sfârşit, Halep este la conducerea partidei.

1-0 Halep, cu break! Simona începe foarte bine manşa decisivă, reuşind să câştige pe serviciul advers. Uzura îşi spune cuvântul în cazul Johannei Konta. 

Începe setul trei.


6-3, GAME ŞI SET HALEP! Un game foarte disputat este adjudecat de româncă. Simona a alergat bine şi a găsit colţurile din toate unghiurile, reuşind astfel să împingă partida în set decisiv. 

5-3, break Halep! Simona reuşeşte rebreak-ul la 30, după o dreaptă trimisă afară de Konta. Şansă mare irosită de britanică. Ne îndreptăm spre setul decisiv.

4-3, break Konta. Simona revine de la 0-40 cu o mână puternică, iar Konta a ratat o şansă uriaşă de a strânge distanţa. Patru puncte consecutive ale Simonei, urmate însă de o dublă greşeală! La egalitate, Konta este prima care face două puncte consecutive. Break şi echilibru. 

4-2, game Konta. Britanica reuşeşte să rămână în cursa pentru set după ce a revenit de la 15-30 şi a salvat astfel game-ul de serviciu.

4-1, game Halep. Cel mai frumos schimb de mingi al partidei s-a înregistrat la 40-30, când Simona a rezistat excelent şi s-a apărat în faţa lui Konta, câştigând în cele din urmă punctul.

3-1, break Halep! Simona reacţioneză bine la slăbiciunile Johannei Konta, reuşind să câştige primul game pe serviciul advers.

2-1, game Halep. Simona trece din nou în faţă, după ce a pierdut primul punct al game-ului. Şi-a crescut totuşi nivelul faţă de primul set.

1-1, game Konta. Simona a condus cu 40-15 pe serviciul advers, dar Konta a revenit de fiecare dată şi setul rămâne echilibrat.

1-0 Halep. Game la avantaj, după ce Simona a condus cu 40-15. Halep încheie game-ul cu un slice spectaculos, pe serviciul doi.

Începe setul doi.  


6-3, GAME ŞI SET KONTA. Deşi a condus cu 30-15, britanica a revenit cu alte servicii puternice şi încheie prima manşă destul de categoric.

5-3 Konta, game Halep. Simona recuperează un game, la 30, dar Konta va servi pentru set, după 30 de minute. Moment foarte important!

5-2 Konta. La 40-15, Halep a încercat să răspundă la o scurtă cu o lovitură în cross, dar Konta e stăpână la fileu şi încheie game-ul.

4-2 Halep, game la 15. Cel mai bun game al jocului până acum! Simona a jucat perfect de la 0-15 şi a atacat decis. Va forţa break-ul în psihologicul game 7 al primului set.

4-1 Konta, game la avantaj. Simona nu reuşeşte să pună presiune prea mare pe Johanna, care vine curajos la fileu şi încheie game-ul.

3-1 Konta, game Halep. Primul game al româncei, care a servit ceva mai bine şi a controlat bine punctele.

3-0 Konta, game la 15. Câtă vreme serviciul îi funcţionează, Konta poate fi o adversară de temut. Simona încă nu şi-a intrat în mână.

2-0 Konta, break la 40. Cu primul as al partidei, Simona a ajuns la avantaj, dar apoi a trimis în fileu. Au urmat două puncte consecutive ale britanicei, care pare foarte bine familiarizată cu suprafaţa de la Wuhan.

1-0 Konta, game alb. Halep îşi calibrează loviturile în faţa unei adversare cu serviciu de temut.

Cele două jucătoare fac încălzirea înainte de meci. Simona e echipată în roz şi vişiniu. Johanna Konta e îmbrăcată în roşu. Jocul va începe cu britanica la serviciu. Este ora 13:39.


Simona Halep va avea parte de o premieră în circuitul WTA, astăzi, ÎN DIRECT la Digi Sport 2.

Românca o va întâlni în optimile de finală de la Wuhan pe britanica Johanna Konta, care a reușit două surprize pe tabloul principal. Le-a eliminat pe Andrea Petkovic și Victoria Azarenka.

Simona Halep va lupta pentru un loc în sferturile de finală de la Wuhan cu o jucătoare pe care nu a mai întâlnit-o în circuitul WTA. Numărul 66, Johanna Konta, a venit din calificări și a avut deja două victime cu nume, Andrea Petkovic și Victoria Azarenka.

Halep este motivată să obțină al patrulea trofeu al anului, după cele două finale pierdute în urmă cu o lună și jumătate, la Toronto și Cincinnati. „Sunt mai încrezătoare acum și vreau să intru pe teren să-mi fac jocul și să fac totul pentru a câștiga”, a declarat Simona la finalul partidei câștigate împotriva Anastasiei Pavlyuchenkova, în turul precedent.

Meciul dintre Simona Halep şi Johanna Konta va fi în direct la Digi Sport 2 astăzi, de la 13:30, și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Programul zilei de miercuri, în direct la Digi Sport 2:

Garbiñe MUGURUZA (ESP) vs. Ana IVANOVIC (SRB) 4-6, 6-1, 6-0

Venus WILLIAMS (USA) vs. Carla SUÁREZ NAVARRO (ESP) 6-3, 6-4

Petra KVITOVA (CZE) vs. Roberta VINCI (ITA) 6-7, 2-6

Simona HALEP (ROU) vs. Johanna KONTA (GBR) - nu înainte de 13:30

Angelique KERBER (GER) vs. Camila GIORGI (ITA)

Etichete: video , optimi de finală , simona halep , live video text , wuhan , johanna konta


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O familie a primit cadavrul unui rus cu plete și plin de tatuaje în locul tatălui mort în Cuba. Apoi situația a devenit și mai bizară
O familie a primit cadavrul unui rus cu plete și plin de tatuaje în locul tatălui mort în Cuba. Apoi situația a devenit și mai bizară

O familie din Canada a primit un cadavru greșit, după ce un membru al familiei a murit în Cuba...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
48
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

”Va juca în Liga Campionilor”. Gigi Becali a făcut anunțul și trebuie să scoată aproape 500.000 € din buzunar
vlad-chiriches
Sepsi - FCSB 2-2. Gafa lui Ștefan Târnovanu amână petrecerea de titlu
Screenshot 2024-04-24 231756
Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
Înlocuitorul lui Kylian Mbappe vine de la Barcelona! PSG a pregătit oferta: 200.000.000€
profimedia-0865397989
Recomandările redacției
csa-steaua-fcsb
Exclusiv A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua

Interzis la FCSB! Patronul clubului a făcut anunțul: ”E singura echipă la care nu pot să-l las”
stefanescu
Rapid, mesaj de ziua lui Dan Șucu: ”O zi specială!”
Anunțul făcut de conducerea Barcelonei, după ce Xavi a fost convins să rămână
Sport News - February 21, 2024
Citește și
Simona Halep a coborât patru poziții în clasamentul WTA. Iga Swiatek, lider detașat în ierarhia mondială
SIMONA HALEP - DIGISPORT-157
Simona Halep: ”Am luat o decizie grea”
simona-halep
Cum s-a răzbunat o femeie pe soțul infidel. Fapta ei, criticată dur de internauți: „Ar fi trebuit să gândești înainte să acționezi”
Cum s-a răzbunat o femeie pe soțul infidel. Fapta ei, criticată dur de internauți: „Ar fi trebuit să gândești înainte să acționezi”
Amenințări cu plângeri penale. Edi Iordănescu și Cristi Săpunaru, păcăliți cu zeci de mii de euro
Amenințări cu plângeri penale. Edi Iordănescu și Cristi Săpunaru, păcăliți cu zeci de mii de euro
Risto Radunovic e pe lista de transferuri a lui Nelu Varga pentru noul CFR Cluj de titlu! Ce salariu îi oferă
Risto Radunovic e pe lista de transferuri a lui Nelu Varga pentru noul CFR Cluj de titlu! Ce salariu îi oferă
Anne Hathaway, pusă să se sărute cu câte 10 bărbați la audiții: "Nu eram entuziasmată. Mi se părea groaznic"
Anne Hathaway, pusă să se sărute cu câte 10 bărbați la audiții: "Nu eram entuziasmată. Mi se părea groaznic"
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
România asistaților sociali. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde
România asistaților sociali. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde
A învins Mihai Viteazul în bătălia de la Călugăreni? Adevărul despre lupta cu Sinan Pașa
A învins Mihai Viteazul în bătălia de la Călugăreni? Adevărul despre lupta cu Sinan Pașa
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Dembele și Mbappe au adus titlul la PSG. Gol de mare rafinament marcat de Kylian plus o fază în care și-a ridiculizat adversarul VIDEO
Dembele și Mbappe au adus titlul la PSG. Gol de mare rafinament marcat de Kylian plus o fază în care și-a ridiculizat adversarul VIDEO
Americanii au anunțat următorul turneu la care poate participa Simona Halep: ”Speră să fie gata”
Screenshot 2024-04-03 at 19.41.27

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap:
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool