• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

De 1 decembrie, cu ocazia zilei naţionale, Simona Halep a ţinut să transmită un mesaj tuturor românilor - numărul unul mondial termină 2017 şi începe 2018 în direct la Digi Sport.

2017 a fost cu adevărat anul Simonei Halep - sportiva din România a început sezonul pe locul 4 WTA şi l-a terminat în fruntea clasamentului mondial. Fără a câștiga vreun turneu de Grand Slam, Halep încheie sezonul cu peste 5 milioane de dolari în plus numai din premii.

Încasările vor creşte şi mai mult după participarea la turneul demonstrativ din Thailanda, în direct la Digi Sport pe 23 şi 24 decembrie.

Până atunci, numărul unu mondial a transmis la microfonul Digi Sport un mesaj tuturor românilor, cu ocazia zilei naţionale: "Vă doresc multă sănătate și să vă bucurați din plin de ziua noastră. La mulți ani, România!".

Simona Halep începe noul an tot în direct la Digi Sport, la Shenzhen, turneu pe care l-a câştigat în 2015. Competiția este transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport, în perioada 1-7 ianuarie 2018. Meciurile Simonei vor fi transmise LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Până la Shenzen, Simona Halep va fi prezentă la un turneu demonstrativ, World Tennis Thailand Championship 2017, pe 23 şi 24 decembrie. Întrecerea va fi transmisă în direct de Digi Sport.

"Simona despre Simona" este un interviu inedit despre prima româncă lider mondial WTA, un dialog între Radu Naum şi Simona Halep. Numărul 1 mondial vorbeşte deschis si despre orice altceva în afară de tenis! Răspunsurile Simonei Halep, dar şi multe alte detalii inedite din viaţa numărului unu mondial afli în super interviul a cărui prima parte va fi la Digi Sport 1 vineri, 1 decembrie, de la 19:30.