• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

La finalul acestei săptămâni, Croația și Argentina se întâlnesc la Zagreb în finala celei de-a 105-a ediții a Cupei Davis. Deși meciul se joacă acasă la europeni, sud-americanii se bucură de susținerea lui Diego Maradona, cel care s-a manifestat în stilul său caracteristic, la primul meci al confruntării.

Prima partidă a fost câștigată de către numărul 1 al croaților, Marin Cilic, care l-a învins pe Federico Delbonis, după cinci seturi (6-3 7-5 3-6 1-6 6-2), asta deși a condus cu 2-0 la seturi. Pe finalul manșei a patra, în ultimul game, atunci când Delbonis practic reușise să echilibreze meciul, Maradona s-a bucurat excesiv, atrăgând atenția tuturor.

Reacția celui supranumit ”D10s” poate fi văzută AICI.

Nu este prima dată când Diego Armando Maradona îi susține pe sportivii argentinieni. În trecut, el și-a mai făcută simțită prezența la meciurile de tenis ale jucătorilor din țara sa în Cupa Davis, dar și la Cupa Mondială de rugby, care a avut loc anul trecut în Marea Britanie. În 2015, fostul mare fotbalist i-a susținut pe rugbyștii argentinieni la meciurile cu Tonga, atunci când a mers și în vestiarul echipei, și cu Australia.