• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Maria Sharapova a declarat forfait pentru turneul de la Doha, competiţie din categoria WTA Premier 5, dotat cu premii în valoare de 2,5 milioane dolari, care va avea loc între 21 şi 27 februarie, pe terenurile complexului Khalifa din capitala Qatarului.

La turneu vor fi prezente, printre altele, liderul mondial Serena Williams, câştigătoarea din 2014, Simona Halep, şi actuala deţinătoare a titlului, cehoaica Lucie Safarova.

"Din păcate, nu voi putea juca la Qatar Total Open din cauza unei accidentări la antebraţul stâng. Le doresc organizatorilor turneului şi tuturor fanilor minunaţi de la Doha o săptămână excelentă de tenis şi sper să ne vedem anul viitor", a precizat Sharapova pe site-ul oficial al competiţiei.

Este al doilea turneu la care numărul 6 mondial declară forfait în 2016, după cel de la Brisbane, din luna ianuarie, unde era deţinătoarea titlului, motivul reprezentându-l aceeaşi problemă la antebraţul stâng.

Rusoaica nu a mai disputat niciun meci oficial după Openul Australiei şi speră să revină în circuit luna viitoare, cu ocazia turneului de la Indian Wells (Statele Unite).

Turneul de la Doha (Premier 5) va avea loc în perioada 21-27 februarie. Întrecerea din Qatar, la care şi-a confirmat prezenţa Simona Halep, va fi transmisă în DIRECT şi în EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2.

AGERPRES