• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Maria Sharapova ar putea avea probleme cu legea, din cauza asocierii cu un dezvoltator imobiliar, al cărui proiect este acuzat că ar fost fraudulos, dar nu se lasă afectată de aceste neplăceri. Aflată în vacanță, jucătoarea din Rusia se află în Statele Unite ale Americii, iar marți a fost la un mega-concert în California, alături de un grup de prietene.

Cântărețul american Bruno Mars a avut, marți, primul dintre cele două concerte în sala The Forum, din Inglewood, unde prețul unui bilet poate ajunge până la 300 de dolari. Printre cei aproximativ 17.000 de spectatori s-a numărat și Maria Sharapova, care a venit însoțită de 5 prietene.

Sportiva a publicat pe contul său de Instagram o fotografie în care a apărut cu zâmbetul pe buze alături de prietenele sale.

Concertul face parte din "24k Magic World Tour", în cadrul căruia Bruno Mars își promovează noul album, "24k Magic", pe care l-a lansat în 2016.

A doua zi, jucătoarea de tenis din Rusia a plecat la Shanghai, pentru a onora un contract de publicitate.