muguruza
S-a retras după 25 de ani de tenis, iar spaniolii au dezvăluit câți bani are
TENIS:TRAGERE SORTI TURNEU TIRIAC OPEN ATP 250 (13.04.2024)
Ion Țiriac nu glumește: ”Dacă Mircea Lucescu vrea, fac și teren de fotbal”. Investiția pusă la cale
Gheorghe Hagi la conferinta de presa de dupa meciul de fotbal dintre Farul Constanta si CFR Cluj, cont�¢nd pentru Superl
Video Cum a reacționat Gheorghe Hagi, după ce Florinel Coman a dezvăluit că se sfătuiește cu el
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Stirile Digi Sport

Video România - Spania 1-4. Ibericii au câștigat meciul de Cupa Davis

15.07.2016, 09:00

Echipa de tenis a Spaniei a învins România cu scorul final de 4-1, după victoria obţinută duminică, în ultimul meci al confruntării, de Pablo Carreno Busta în faţa lui Adrian Ungur, în turul doi al Cupei Davis, Grupa I valorică a zonei Europa/Africa, în direct la Digi Sport 2.

captura ungur
  • SuperLiga: Voluntari - FCU Craiova, marți, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Dinamo, marți, 19:30, DGS 1

Pablo Carreno Busta l-a învins pe Adrian Ungur cu scorul de 6-3, 7-6 (5), la capătul unui meci fără miză, după ce Spania îşi adjudecase victoria la finalul primei partide a zilei de duminică dintre Roberto Bautista Agut şi Florin Mergea.

Meciul Ungur - Busta a durat doar o oră şi 14 minute. Românul a reuşit cinci aşi, cu unul mai mult decât adversarul său, dar a făcut în această partidă şapte duble greşeli, faţă de una singură a lui Busta.

Echipa de tenis a Spaniei va disputa barajul pentru promovarea în Grupa Mondială, în timp ce România va juca în sezonul următor în turul I al Cupei Davis, Grupa I valorică a zonei Europa/Africa.

Vineri, Feliciano Lopez l-a învins pe Marius Copil (scor 7-6 (4), 5-7, 6-4, 3-6, 6-3), iar Roberto Bautista Agut pe Adrian Ungur (scor 6-3, 6-2, 6-1). Sâmbătă, în meciul de dublu, perechea Florin Mergea/Horia Tecău a adus României singurul punct prin victoria obţinută în faţa cuplului Feliciano Lopez/Marc Lopez cu 3-6, 6-1,1-6, 7-5, 6-3.


Duminică, în primul meci al zilei, Roberto Bautista Agut s-a impus în faţa lui Florin Mergea, înlocuitorul lui Marius Copil, accidentat, cu scorul de 6-4, 6-3, 6-2.


UPDATE Ora 16:45: Final de meci! Adrian Ungur a cedat în două seturi în fața lui Feliciano Pablo Carreno Busta, scor 3-6, 6-7, iar Spania a câștigat meciul de Cupa Davis cu scorul final de 4-1.

UPDATE Ora 15:55: Pablo Carreno Busta a câștigat primul set al meciului cu Adrian Ungur, scor 6-3, în 24 de minute.

UPDATE Ora 15:30: Start în meciul dintre Adrian Ungur și Pablo Carreno Busta, ultimul din întâlnirea de Cupa Davis dintre România și Spania.


UPDATE Ora 14:55: Final de meci: Florin Mergea a pierdut în 3 seturi cu Roberto Bautista Agut, scor 4-6, 3-6, 2-6. Spania a câștigat, astfel, partida cu România din Grupa I valorică a zonei Europa/Africa.

Ultimul meci, cel dintre Adrian Ungur și Pablo Carreno Busta, transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, va conta numai pentru palmares.


UPDATE Ora 14:23: Roberto Bautista Agut a câștigat și al doilea set al meciului cu Florin Mergea, scor 6-3. 

UPDATE Ora 13:48: Florin Mergea a pierdut primul set în meciul de simplu cu Roberto Bautista Agut, scor 4-6.

Jucătorul român a reușit primul break al întâlnirii, prin care a făcut 3-2 și a condus chiar și cu 4-2, dar din acel moment nu a mai reușit să câștige niciun game și a cedat primul set. 

VIDEO Break-ul reușit de Florin Mergea în primul set

VIDEO Break-ul reușit de Bautista în primul set


UPDATE Duminică, ora 13:10: Începe meciul dintre Florin Mergea și Roberto Bautista Agut, al 4-lea din partida dintre România și Spania. 

Mergea l-a înlocuit pe Marius Copil, care a fost nevoit să abandoneze, din cauza unei rupturi musculare suferite la abdomen.

Înaintea acestui meci, ibericii conduc cu 2-1 după primele două zile. Singura victorie a României a venit sâmbătă, la dublu.


UPDATE 17:00: Perechea Florin Mergea/Horia Tecău a învins cuplul Feliciano Lopez/Marc Lopez cu 3-6, 6-1,1-6, 7-5, 6-3 şi a adus primul punct echipei de tenis a României în meciul cu Spania, sâmbătă, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în turul doi al Cupei Davis, Grupa I valorică a zonei Europa/Africa, într-un meci transmis în direct de Digi Sport 1.

Spania conduce România cu 2-1 la finalul celei de-a doua zile a întâlnirii de la Cluj-Napoca.

După victoriile obţinute vineri, căpitanul nejucător al Spaniei, Conchita Martinez, a schimbat echipa de dublu, înlocuindu-l pe Pablo Carreno Busta (55 ATP la dublu) cu Feliciano Lopez (15 ATP la dublu). Iar modificarea părea că dă rezultate, deoarece echipa Spaniei a intrat mult mai bine în joc, reuşind să realizeze break-ul devreme pe serviciul lui Horia Tecău şi să conducă pe tabelă cu 3-0 şi 4-1. Cu un procentaj al primului serviciu mai slab decât al adversarilor, 65 faţă de 77%, perechea română nu reuşeşte să recupereze decalajul şi pierde primul set cu 3-6.

Revirimentul lui Mergea şi Tecău s-a produs în setul al doilea, când, ajutaţi de un public mult mai frenetic şi mai numeros decât vineri, s-au impus de o manieră categorică. Cei doi au schimbat tactica şi au reuşit să îşi domine adversarii de la început până la sfârşitul setului. Mai întâi au făcut 3-1, apoi 5-1, iar când au servit pentru set nu au făcut nicio greşeală. Perechea română a câştigat al doilea set cu 6-1 după doar 23 de minute de joc.

Situaţia din teren s-a schimbat din nou în cel de-al treilea set. Cuplul Feliciano Lopez/Marc Lopez a repetat evoluţia bună din primul set şi chiar parcursul acestuia, conducând cu 3-0 şi 4-1. Pe final, spaniolii au mai reuşit un break pe serviciul lui Horia Tecău şi au câştigat în cele din urmă cu 6-1.

Setul al patrulea al meciului a fost şi cel mai echilibrat al meciului, el încheindu-se după 49 de minute. Cele două echipe s-au concentrat mai mult pe fructificarea propriului serviciu şi pe evitarea greşelilor. În ghemul al optulea, Tecău şi Mergea au forţat break-ul, chiar au avut o şansă de a trece în avantaj, dar spaniolii s-au salvat printr-un as şi apoi au egalat, scor 4-4. Mult mai determinaţi, jucătorii români au forţat din nou break-ul la 6-5 şi de data aceasta l-au reuşit. Tecău şi Mergea şi-au adjudecat setul cu 7-5 şi au trimis meciul în decisiv.

Echilibrul s-a menţinut şi în ultimul set al meciului, cele două perechi mergând cap la cap până la scorul de 3-3. Tecău şi Mergea şi-au câştigat serviciul, apoi, mult mai agresivi, au reuşit să se desprindă, profitând de un smash în fileu al lui Feliciano Lopez, scor 5-3. Apoi, la 2 ore şi 48 de minute de la începutul meciului, românii au beneficiat de prima minge de meci pe care au şi câştigat-o. Ultimul set s-a încheiat cu 6-3 spre bucuria celor aproximativ 5.000 de spectatori din tribune.

Perechea română a realizat 13 aşi în această partidă, faţă de cei 12 ai adversarilor. De asemenea, Mergea şi Tecău au făcut 3 duble greşeli, în timp ce spaniolii doar una.

Spania conducea România cu 2-0 după prima zi, în urma victoriilor înregistrate de Feliciano Lopez în meciul cu Marius Copil (scor 7-6 (4), 5-7, 6-4, 3-6, 6-3) şi Roberto Bautista Agut în faţa lui Adrian Ungur (scor 6-3, 6-2, 6-1).

Duminică sunt programate meciurile Marius Copil - Roberto Bautista Agut şi Adrian Ungur - Feliciano Lopez.

În Sala Polivalentă din Cluj-Napoca se desfăşoară, în perioada 15-17 iulie, meciul de tenis dintre România şi Spania, în cadrul Cupei Davis, Grupa I Europa/Africa, turul 2, partidă transmisă în direct de Digi Sport. Învingătoarea din această întâlnire va susţine un baraj pentru promovarea în Grupa Mondială a Cupei Davis.


UPDATE 16:23: Avem set decisiv în întâlnirea de dublu. Perechea noastră a reuşit să câştige manşa a patra, scor 7-5, şi să împingă disputa în ultimul act. Mergea/Tecău - M. Lopez/F. Lopez 3-6, 6-1, 1-6, 7-5.


UPDATE 15:34: Perechea noastră a pierdut setul al treilea fără drept de apel, scor 1-6Mergea/Tecău - M. Lopez/F. Lopez 3-6, 6-1, 1-6.


UPDATE 15:06: Mergea şi Tecău au revenit în forţă şi au câştigat setul doi în doar 21 de minute, cu 6-1. Mergea/Tecău - M. Lopez/F. Lopez 3-6, 6-1. 


UPDATE 14:43: Perechea formată din Horia Tecău şi Florin Mergea a pierdut primul set al întâlnirii cu Marc Lopez şi Feliciano Lopez, scor 3-6. Spaniolii au reuşit break-ul încă din primul game pe serviciul jucătorilor noştri şi şi-au păstrat avantajul până la final. Primul act a durat 31 de minute.


Sâmbătă, de la ora 14.00, în direct la Digi Sport 1, se joacă partida de dublu a întâlnirii România - Spania, dintre Horia Tecău (10 ATP) / Florin Mergea (16 ATP) şi Marc Lopez (18 ATP)/ Feliciano Lopez (15 ATP în proba de dublu).

Duminică sunt programate ultimele două jocuri. De la ora 13.00, în direct la Digi Sport 1, Marius Copil îl înfruntă pe Roberto Bautista Agut, joc urmat de duelul dintre Adrian Ungur şi Feliciano Lopez.

Jucătorul Roberto Bautista Agut (nr. 15 mondial) l-a învins vineri cu scorul de 6-3, 6-2, 6-1 pe Adrian Ungur (185 ATP), în direct la Digi Sport 1, iar echipa de tenis a Spaniei conduce cu 2-0 la finalul primei zile a întâlnirii de Cupa Davis cu România care se dispută la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în cadrul turului 2 al Grupei I a zonei Europa/Africa.

Adrian Ungur a început partida cu Roberto Bautista Agut cu mult mai puţin curaj decât Marius Copil în precedentul meci. Conştient parcă de diferenţa faţă de adversarul din faţa lui, Ungur i-a arătat prea mult respect jucătorului spaniol şi a fost depăşit fără drept de apel în doar 1 oră şi 37 de minute.

În primul set Ungur şi-a pierdut repede serviciul, iar Agut a făcut 3-1 şi apoi 5-1. La acest scor, jucătorul român a avut singurul moment în care a reuşit să îi pună probleme adversarului. El a realizat sigurul său break din meci, reuşind să reducă diferenţa la 3-5. Imediat însă spaniolul şi-a câştigat serviciul şi a încheiat setul, scor 6-3.

Roberto Bautista Agut a continuat să îşi domine adversarul şi în setul secund, preluând conducerea încă de la început cu 2-0. În ghemul al treilea, cel mai lung al meciului, Adrian Ungur a avut din nou mari probleme, dar după ce a salvat trei mingi de break, a reuşit să îşi fructifice serviciul. Din păcate, jocul său nu a crescut deloc, iar Agut s-a impus în final cu 6-2.

În setul al treilea, Agut a lăsat senzaţia că nu vrea să prelungească inutil agonia adversarului său şi s-a impus cu 6-1 după doar 28 de minute de joc. Adrian Ungur nu a reuşit să câştige decât un ghem în acest ultim set.

Tot vineri, în prima partidă a confruntării România - Spania, Feliciano Lopez (nr. 20 ATP) l-a învins pe Marius Copil cu scorul de 7-6 (4), 5-7, 6-4, 3-6, 6-3.

În Sala Polivalentă din Cluj-Napoca se desfăşoară, în perioada 15-17 iulie, meciul de tenis dintre România şi Spania, în cadrul Cupei Davis, Grupa I Europa/Africa, turul 2, partidă transmisă în direct de Digi Sport. Învingătoarea din această întâlnire va susţine un baraj pentru promovarea în Grupa Mondială a Cupei Davis.

LIVE SCORE

UPDATE 18:57: Bautista Agut l-a învins pe Ungur în trei seturi, 6-3, 6-2, 6-1 şi Spania conduce după prima zi România, cu 2-0. 

Sursă foto: Facebook, Federaţia Română de Tenis


UPDATE: 18:28: Ungur nu îi face faţă deocamdată lui Agut, care a câştigat şi al doilea set, cu acelaşi scor, 6-2, după 36 de minute. 


UPDATE: 17:50: Bautista Agut a câștigat fără prea mari emoții primul set cu Ungur, scor 6-3, după doar 30 de minute.


UPDATE: 17:20: A început al doilea meci al partidei dintre România şi Spania: Adrian Ungur joacă împotriva lui Roberto Bautista Agut. 


UPDATE: Feliciano Lopez a reuşit să se impună în 5 seturi în faţa lui Marius Copil, în primul meci al întâlnirii de Cupa Davis dintre România şi Spania. În direct la Digi Sport 1, sportivul nostru s-a recunoscut învins în decisiv, după ce revenise de la 0-1 şi 1-2 la seturi. Marius Copil - Feliciano Lopez 6-7 (4), 7-5, 4-6, 6-3, 3-6, după 3 ore şi 40 de minute.

În direct la Digi Sport 1, urmează meciul dintre Adrian Ungur (185 ATP) şi Roberto Bautista Agut (15 ATP).


UPDATE: Marius Copil a egalat situaţia şi vom avea set decisiv, în direct la Digi Sport 1. Copil - Lopez 6-7 (4), 7-5, 4-6, 6-3. 


UPDATE: Feliciano Lopez a câştigat cel de-al treilea set, scor 6-4. Copil - Lopez 6-7 (4), 7-5, 4-6 


UPDATE: Marius Copil egalează situaţia la seturi, 1-1. Sportivul nostru s-a impus cu 7-5 în a doua manşă. Copil - Lopez 6-7 (4), 7-5. 


UPDATE: Feliciano Lopez a câştigat primul set la tie-break: 7-6 (4), după 53 de minute.


UPDATE: Meciul de Cupa Davis dintre echipele de tenis ale României şi Spaniei, din turul 2 al Grupei I a zonei Europa/Africa, a fost precedat de un moment de reculegere în memoria victimelor atentatului de la Nisa.

Vineri, înaintea partidei Marius Copil - Feliciano Lopez, din debutul întâlnirii, componenţii şi oficialii celor două echipe, precum şi cei aproximativ 3.500 de spectatori prezenţi în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca au adus un omagiu victimelor din Franţa.

În direct la Digi Sport 1, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca se desfăşoară, în perioada 15-17 iulie, meciul de tenis dintre România şi Spania, în cadrul Grupei I valorice a zonei Europa/Africa a Cupei Davis.


Marius Copil (163 ATP) şi Feliciano Lopez (20 ATP) vor deschide vineri, de la ora 13.00, în direct la Digi Sport 1, confruntarea de la Cluj, dintre România şi Spania, din turul 2 al Grupei I a zonei Europa/Africa din cadrul Cupei Davis.

Imediat după jocul lui Copil este programat şi meciul dintre Adrian Ungur (185 ATP) şi Roberto Bautista Agut (15 ATP).

Căpitanul nejucător al României, Andrei Pavel, susţine că "tricolorii" nu au nimic de pierdut.

''Tragerea la sorţi este o formalitate şi contează mai puţin. E mai mult o chestie de superstiţie, dar sper să fie bine. Este important să avem 1-0 după prima partidă. Ar fi foarte bine dacă Adi Ungur ar intra cu un avantaj. Avem şanse reale pentru primele două partide. Sunt mai mult ca sigur că echipa noastră de dublu rămâne aşa, dar cred că la ei depinde de ce se va întâmpla în prima zi. Presiunea este pe ei, pentru că ei au câştigat de multe ori trofeul. Au o echipă numeroasă, cu jucători de top ca Nadal sau Ferrer. Ei pot câştiga Cupa Davis, aşteptările sunt mari şi sper că presiunea asta se va vedea în jocul lor'', a spus Pavel.

Căpitanul nejucător al Spaniei, Conchita Martinez, e convinsă că ibericii pot face un pas important spre victorie încă de vineri.

''Cred că e totul în regulă. Oricine începea, fie Feliciano, fie Bautista, este OK pentru noi. Începem vineri şi vedem dacă la dublu schimbăm cu Feliciano. Toţi suntem pregătiţi şi lucrurile se vor schimba dacă este necesar. Sper să avem 1-0 după primul meci şi la finalul zilei să avem 2-0'', a spus Martinez.

Sâmbătă, de la ora 14.00, în direct la Digi Sport 1, se joacă partida de dublu dintre Horia Tecău (10 ATP) / Florin Mergea (16 ATP) şi Marc Lopez (18 ATP)/ Pablo Carreno Busta (60 ATP în proba de dublu).

Duminică sunt programate ultimele două jocuri. De la ora 13.00, în direct la Digi Sport 1, Marius Copil îl înfruntă pe Roberto Bautista Agut, joc urmat de duelul dintre Adrian Ungur şi Feliciano Lopez.

Spania este a şasea naţiune în clasamentul all-time al Cupei Davis, cu cinci trofee, toate câştigate din 2000 încoace. Nicio altă ţară nu a cucerit atâtea "Salatiere de Argint" în noul mileniu.

România a pierdut toate cele trei finale de Cupa Davis jucate în istorie, în 1969, 1971 şi 1972.

România - Spania se joacă la finalul săptămânii, în Sala Polivalentă din Cluj, în direct şi în exclusivitate la Digi Sport.

Etichete: tecau , copil , romania cupa davis , mergea , ungur


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cazul șocant al Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Ce făcuse în ultimele ore de viață
Cazul șocant al Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Ce făcuse în ultimele ore de viață

O femeie din Texas a fost găsită omorâtă în bătaie, în dulapul din dormitor, după ce ar fi căzut...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
ali-hebaiti11
Mai dur nu se putea! A venit ”nota de plată”, după gestul golănesc fără precedent făcut de un luptător către fata din ring

”Atacantul de 20 de milioane de euro” a semnat cu Rapid, dar a ajuns la FCSB: ”Recunosc. 600.000 de euro”
Screenshot 2024-04-22 at 16.35.01
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
ali-hebaiti13
Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”
Screenshot 2024-04-22 at 18.33.55
Imaginile care schimbă totul! Tehnologia spaniolilor arată că golul lui Yamal din El Clasico trebuia validat
gol-barcelona
Recomandările redacției
Gheorghe Hagi la conferinta de presa de dupa meciul de fotbal dintre Farul Constanta si CFR Cluj, cont�¢nd pentru Superl
Video Cum a reacționat Gheorghe Hagi, după ce Florinel Coman a dezvăluit că se sfătuiește cu el

Neașteptat! Ce amendă s-a dat, după imaginile fără precedent care au făcut înconjurul lumii
S-a decis! Bernardo Silva și-a ales viitoarea destinație: ”E înnebunit să joace acolo”
profimedia-0783976186
Live Video&Text FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, ACUM pe DGS 1. Ilfovenii rămân în 10 oameni
FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA - FC VOLUNTARI, CUPA ROMÂNIEI BETANO - SFERTURI DE FINALA (03.04.2024)
Citește și
Live Video&Score Irina Begu - Linda Fruhvirtova, Live Video, ACUM, DGS 2, turul I la Madrid. Patrick Mouratoglou se află în tribună
profimedia-0781057182
A fost în fruntea ierarhiei mondiale, iar acum se gândește la retragere. ”Aceasta este singura opțiune”
badosa
O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale
O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale
Cine este prietenul care i-a salvat viața lui Adiță Mititelu! „Am uitat să încui ușa de la apartament…”
Cine este prietenul care i-a salvat viața lui Adiță Mititelu! „Am uitat să încui ușa de la apartament…”
Avem primele imagini cu Adrian Mititelu jr., după ce a fost în comă 10 ore! Cum arată acum fiul lui Adrian Mititelu senior
Avem primele imagini cu Adrian Mititelu jr., după ce a fost în comă 10 ore! Cum arată acum fiul lui Adrian Mititelu senior
Anne Hathaway, pusă să se sărute cu câte 10 bărbați la audiții: "Nu eram entuziasmată. Mi se părea groaznic"
Anne Hathaway, pusă să se sărute cu câte 10 bărbați la audiții: "Nu eram entuziasmată. Mi se părea groaznic"
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Maghiarii vor veni în România după benzină și motorină. La cât a ajuns litrul în țara vecină
Maghiarii vor veni în România după benzină și motorină. La cât a ajuns litrul în țara vecină
Complet interzis în România în această perioadă, te trezești cu caz penal și îți confiscă tot
Complet interzis în România în această perioadă, te trezești cu caz penal și îți confiscă tot
EXCLUSIV. Când aflăm dacă Simona Halep va face parte din echipa României la JO de la Paris. Anunțul directorului general al Federației Române de Tenis
EXCLUSIV. Când aflăm dacă Simona Halep va face parte din echipa României la JO de la Paris. Anunțul directorului general al Federației Române de Tenis
Simona Halep a coborât patru poziții în clasamentul WTA. Iga Swiatek, lider detașat în ierarhia mondială
SIMONA HALEP - DIGISPORT-157

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Digi World
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”