• 1. Primul derby al României din 2017 se joacă de Mărțișor, pe Digi Sport 1. Steaua - Dinamo e miercuri, 1 martie, de la ora 20:00
  • 2. Juventus și Napoli se duelează pentru un loc în finala Cupei Italiei. Turul semifinalelor se dispută marți, 28 februarie, de la ora 21:45, pe Digi Sport 2

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer au şanse să-şi apere titlul cucerit anul trecut la Turneul Campionilor, competiţie care va fi transmisă în direct la Digi Sport. Pentru a prinde ultimul bilet la Londra, perechea româno-olandeză trebuie să se califice în semifinalele Masters-ului de la Paris, care poate fi urmărit de asemenea pe Digi Sport.

Săptămână decisivă pentru Horia Tecău şi Juan Julien Rojer, locul 9 în clasamentul mondial ATP Race. Cei doi trebuie să ajungă însă în semifinalele Masters-ului de la Paris, după ce perechea Treat Huey/Max Mirnyi, clasată pe locul 8 în "Race to Londra", a fost eliminată încă din primul tur.

"Vreau să termin acest an cu bine, să jucăm la Turneul Campionilor și să ne apărăm titlul de anul trecut", este ambiția lui Tecău.

Tecău și Rojer, favoriţi numărul 4, au avut primul tur liber, în turneul de la Paris Bercy, iar în optimi vor juca, miercuri, cu Nicholas Monroe şi Jack Sock.