• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (ACUM, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

După ce a fost nevoită să se retragă din cauza căldurii în sfertul de finală de la Washington, în care a întâlnit-o pe Ekaterina Makarova, Simona Halep a decis, împreună cu cei de la Adidas să nu mai evolueze în echipament negru, în zilele în care temperaturile vor fi ridicate.

De la antrenorul ei Darren Cahill aflăm că problema echipamentului negru a fost soluționată de cei de la Adidas. În zilele cu temperaturi excesiv de înalte, Simona va avea la dispoziție un alt echipament de rezervă”, au anunțat administratorii contului de Facebook Simona Halep Band.

Cel mai probabil, în zilele cu temperaturi ridicate, a doua jucătoare a lumii va evolua în galben. Pe mai multe site-uri, în momentul prezentării echipamentelor pentru sezonul nord-american de hard, cei de la Adidas au prezentat două variante: una neagră și una galbenă.

Din fericire pentru Halep și pentru celelalte jucătoare, vremea de la Toronto, pe parcursul Rogers Cup se anunță a fi una prietenoasă. În această săptămână, în care are loc turneul din Ontario, temperaturile ar putea fi cuprinse între 23 și 27 de grade.

Simona Halep va intra direct în turul secund, în care urmează să joace cu învingătoarea meciului dintre Madison Keys (campioana de la Stanford) și Mirjana Lucic-Baroni.

Rogers Cup e ÎN DIRECT la Digi Sport, în această săptămână.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT