• Turneul WTA de la Eastbourne este transmis ÎN DIRECT la Digi Sport, în perioada 25 iunie - 1 iulie. Sorana Cîrstea - Katerina Siniakova (luni, 26.06, ora 13:00, Digi Sport 2)
  • Campionatul European U21: Anglia - Germania (marţi, 27.06, ora 19:00, Digi Sport 1) şi Spania - Italia (marţi, 27.06, ora 22:00, Digi Sport 1)

A doua ediţie a turneului WTA de la Mallorca a debutat luni, în direct la Digi Sport 2. În primul meci, a doua favorită, Anastasija Sevastova, a trecut în trei seturi întinse pe durata a două ore, de belgianca Elise Mertens, cu scorul de 7-6(2), 5-7, 6-1.

Apoi, Kristyna Pliskova a câştigat a doua întâlnire de la malul Mării Mediterane, în fața unguroaicei Timea Babos şi va da piept în runda următoare cu învingătoarea meciului dintre Eugenie Bouchard şi Francesca Schiavone. Cehoaica s-a impus în primul set cu 6-2, l-a pierdut pe al doilea cu 3-6, dar s-a impus în decisiv cu 6-3 şi a obţinut a doua victorie din tot atâtea întâlniri cu maghiara.

Partida dintre principala favorită a competiţiei, Anastasia Pavlyuchenkova, şi Sara Sorribes Tormo a fost întreruptă în setul al treilea din cauza întunericului.

Deţinătoarea unui wild-card, jucătoarea din Spania a câştigat cu 6-4 primul set şi l-a pierdut pe al doilea cu 5-7. Pavlyuchenkova a cerut suspendarea partidei când conducea cu 3-2 în decisiv.

Digi Sport transmite, în această săptămână, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE, turneele WTA de la Birmingham și Mallorca (International).

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT