• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Se cunosc semifinalele turneului WTA de la Hong Kong. Brady se va lupta cu Gavrilova, iar Pavlyuchenkova va încerca să o elimine pe Wang. Meciurile vor fi transmise ÎN DIRECT de Digi Sport, sâmbătă.

Daria Gavrilova s-a calificat, pentru al doilea an la rând, în semifinalele turneului WTA de la Hong Kong. Favorită numărul 7, australianca a eliminat-o din competiţie pe conaţionala sa, Lizette Cabrera. Tânăra de 19 ani, aflată pe locul 155 mondial, a câştigat un singur game în primul set, dar şi-a adjudecat cu 6-3 actul secund.

În decisiv, Gavrilova s-a impus cu 6-4 şi a acces în turul următor, acolo unde o va întâlni pe Jennifer Brady.

Ocupanta locului 70 WTA a câştigat duelul americancelor, cu Nicole Gibbs. Meciul s-a terminat în 84 de minute. A fost 7-5 şi 6-4 pentru Brady, care visează la primul trofeu din carieră.

În două seturi s-a impus şi chinezoaica Qiang Wang. Asiatica a trimis-o acasă pe Samantha Stosur. Primul set a fost extrem de disputat şi i-a revenit lui Wang după mai bine de o oră, cu 7-5. Actul secund s-a încheiat mult mai repede şi a fost adjudecat, cu 6-2, tot de numărul 48 WTA.

În semifinale o va avea adversară pe Anastasia Pavlyuchenkova. Rusoaica de pe locul 21 mondial nu i-a dat nicio şansă tinerei Naomi Osaka şi a învins-o cu un dublu 6-3.