• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Florin Mergea şi Rohan Bopanna debutează duminică la Turneul Campionilor împotriva celei mai bune perechi din istoria tenisului, cea formată din fraţii Bryan. Jucătorul nostru a recunoscut că prezenţa la Londra este un lucru la care s-a gândit încă de la începutul anului.

"Este unul dintre cele mai importante turnee ale anului şi este competiţia la care toată lumea vrea să ajungă, încă de la începutul anului, din luna ianuarie", a declarat românul de 30 de ani pentru site-ul oficial ATP.

Mergea are amintiri plăcute cu gemenii americani, pe care i-a învins în acest an în 3 dintre cele 4 întâlniri directe. Două dintre succese au venit la turnee de Grand Slam.

"E plăcut pentru mine să fiu din nou aici, după doi ani. Am devenit o echipă abia în luna aprilie şi unul dintre obiectivele noastre a fost să ne calificăm la Turneul Campionilor. Suntem încântaţi să fim aici, printre cele mai bune 8 echipe ale lumii", a adăugat Rohan Bopanna.

Lista meciurilor dintre Mergea şi fraţii Bryan, în 2015:

1. Mergea/Inglot - Bryan/Bryan 7-6, 6-3, Australian Open, optimi
2. Mergea/Inglot - Bryan/Bryan 7-6, 2-6, 10-8, Dubai, sferturi
3. Mergea/Bopanna - Bryan/Bryan 5-7, 6-4, 7-6, 7-6, Wimbledon, sferturi
4. Mergea/Bopanna - Bryan/Bryan 3-6, 4-6, Washington, semifinale

Meciul Mergea/Bopanna - Bryan/Bryan se va disputa duminică, de la ora 20:00, şi va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 2.

J. Rojer/H. Tecău - M. Matkowski/N. Zimonjic se va disputa luni, de la ora 14:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2. 

A şaptea ediţie consecutivă a Turneului Campionilor găzduită de Londra, în O2 Arena e transmisă ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE de Digi Sport în perioada 15-22 noiembrie.