• Liga 1: FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 

Fost câştigător la Wimbledon, Pat Cash, este de părere că jucătorul australian de tenis Nick Kyrgios ar putea ajunge campion de Grand Slam, dar la fel de bine şi-ar putea rata cariera sportivă, dacă nu va fi sprijinit atunci când are nevoie.

ATP a anunţat luni că al 14-lea jucător mondial, în vârstă de 21 de ani, este suspendat până pe 15 ianuarie 2017, însă ar putea reveni în competiţie pe 7 noiembrie dacă va duce la bun sfârșit tratamentul sub supravegherea unui psiholog specializat în domeniul sportiv. Kyrgios a fost sancţionat pentru că a evoluat "fără efort" în cursul meciului cu germanul Mischa Zverev, din turul al doilea al Mastersului de la Shanghai, având şi o dispută verbală cu un spectator care i-a reproşat lipsa de implicare în jocul respectiv.

''N-aş fi surprins dacă ar renunţa, dar sper să nu fie cazul. Oricine are oportunitatea să meargă mai departe dar dacă acest lucru i-ar dăuna sănătăţii cred că ar trebui să o facă. Dar cu o sănătate revigorată şi cu un program adaptat, el ar putea în continuare să se bucure de tenis'', a spus Cash.

Chiar şi cu o suspendare redusă, Kyrgios nu va mai putea juca în circuitul ATP în acest sezon. El ar reveni pe 7 noiembrie, a doua zi după finala turneului Masters 1000 de la Paris, astfel că nu se va califica la Turneul Campionilor, programat în perioada 13-20 noiembrie la Londra, ultima competiţie a anului, la care participă primii opt jucători din clasamentul ATP, informează Agerpres.