• International Champions Cup: Bayern Munchen - Inter, joi, 27.07, ora 14.35, în direct la Digi Sport 1
  • Preliminarii Europa League: Craiova - Milan, joi, 27.07, ora 21:00, în direct pe Digi Sport 1 

Fost câştigător la Wimbledon, Pat Cash, este de părere că jucătorul australian de tenis Nick Kyrgios ar putea ajunge campion de Grand Slam, dar la fel de bine şi-ar putea rata cariera sportivă, dacă nu va fi sprijinit atunci când are nevoie.

ATP a anunţat luni că al 14-lea jucător mondial, în vârstă de 21 de ani, este suspendat până pe 15 ianuarie 2017, însă ar putea reveni în competiţie pe 7 noiembrie dacă va duce la bun sfârșit tratamentul sub supravegherea unui psiholog specializat în domeniul sportiv. Kyrgios a fost sancţionat pentru că a evoluat "fără efort" în cursul meciului cu germanul Mischa Zverev, din turul al doilea al Mastersului de la Shanghai, având şi o dispută verbală cu un spectator care i-a reproşat lipsa de implicare în jocul respectiv.

''N-aş fi surprins dacă ar renunţa, dar sper să nu fie cazul. Oricine are oportunitatea să meargă mai departe dar dacă acest lucru i-ar dăuna sănătăţii cred că ar trebui să o facă. Dar cu o sănătate revigorată şi cu un program adaptat, el ar putea în continuare să se bucure de tenis'', a spus Cash.

Chiar şi cu o suspendare redusă, Kyrgios nu va mai putea juca în circuitul ATP în acest sezon. El ar reveni pe 7 noiembrie, a doua zi după finala turneului Masters 1000 de la Paris, astfel că nu se va califica la Turneul Campionilor, programat în perioada 13-20 noiembrie la Londra, ultima competiţie a anului, la care participă primii opt jucători din clasamentul ATP, informează Agerpres.