• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Simona Halep și-a serbat pentru al doilea an consecutiv ziua de naștere în China, la Wuhan, acolo unde este calificată pe tabloul de 16 în ultimul turneu de categorie Premier 5 al anului. Miercuri dimineață, Halep va juca din nou în proba de simplu, în optimi, cu Yaroslava Șvedova, în direct, la Digi Sport.

Numărul 5 mondial a ținut să le mulțumească fanilor care i-au transmis mesaje de felicitare și s-a declarat emoționată de aprecierea acestora. ”Vă mulțumesc tuturor pentru că mi-ați transformat ziua de naştere într-una atât de frumoasă! Energia şi aprecierea voastră sunt cadourile mele de zi cu zi!”, a postat Simona Halep, care a fost surprinsă de organizatorii turneului de la Wuhan, după ce aceștia i-au pregătit un tort și i-au cântat “La mulți ani!”

Meciul Halep - Şvedova va fi LIVE VIDEO şi TEXT pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro.

Supranumită "Zeița de la Montreal", după ce a primit prima notă de zece în gimnastica mondială, la paralele, la ediția din 1976 a Jocurilor Olimpice, Nadia Comăneci a fost una dintre multele personalități care i-a transmis Simonei Halep un mesaj special cu ocazia zilei de naștere, tot prin intermediul rețelelor de socializare.

Turneul de la Wuhan este transmis în direct pe canalele TV ale Digi Sport, iar meciurile pot fi văzute de abonaţii RCS-RDS şi pe siteul digisport.ro.

Din 2017, vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.