• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Simona Halep şi-a aflat astăzi adversarele din grupa roşie a Turneului Campioanelor (turneu transmis în direct de Digi Sport 2, de duminică), dar a ţinut să transmită şi un puternic mesaj contra discriminării. "Equality" (egalitate) a fost cuvântul brodat pe rochia marii noastre campioane.

La ceremonia în care s-a tras la sorţi ţintarul pentru Singapore, Simona a apărut într-o superbă rochie neagră. A atras toate privirile, prezenţa sa fiind remarcată de toţi, însă totodată a transmis şi un mesaj împotriva discriminării de orice fel. Sportul ne uneşte pe toţi şi promovează egalitatea de şanse. "Equality" a fost mesajul ţesut la baza rochiei Simonei, la evenimentul de la Singapore.

De notat că Simona, din postura de lider mondial, a fost singura care a apărut cu acest mesaj. Egalitatea este promovată mult mai puternic în fotbal, la meciurile din acest an din cupele europene fotbaliştii apărând la începutul partidelor cu mesajul #equalgame.


Halep va debuta la Turneul Campioanelor luni, împotriva Carolinei Garcia (Digi Sport 2, ora 14:30).

Turneul Campionilor va fi ÎN DIRECT la Digi Sport în perioada 22-29 octombrie.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT