• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Andy Murray este omul momentului în tenis, după ce l-a detronat pe Novak Djokovic din poziția de lider al clasamentului ATP și a câștigat 4 trofee într-o singură lună, pe ultimul, cel de la Paris, chiar din noua postură.

Cunoscut drept un jucător plin de sportivitate, Djokovic a primit vestea ca un campion și i-a transmis un mesaj plin de fair-play lui Murray, în ziua în care noul top a fost oficializat.

"Felicitări, Andy Murray. Binemeritat! Sunt foarte fericit să fac parte din aceeași eră cu tine", a scris Novak Djokovic pe contul său de Twitter. Cei doi au șanse să se întâlnească la Turneul Campionilor, care se dispută în perioada 14-20 noiembrie, ÎN DIRECT pe Digi Sport.

Sârbul nu a fost singurul fost lider ATP care a salutat instalarea lui Andy Murray pe primul loc în lume. Momentul a fost marcat și de Roger Federer, jucătorul cu cea mai lungă perioadă petrecută pe primul loc, dar care acum a ieșit din Top 10 pentru prima dată în ultimii 14 ani.

"Avem un nou rege în oraș. Felicitări, domnule Andy Murray", a scris și Federer pe Twitter, chiar în ziua în care a devenit sigur că scoțianul va trece peste Djokovic.

 

Turneul Campionilor de la Londra va putea fi urmărit ÎN DIRECT la Digi Sport, între 14 și 20 noiembrie.

Din 2017 vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.