• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Surpriză în primul tur de la New Haven! Favorita numărul patru, Kristina Mladenovic, a fost eliminată de fosta ei parteneră de dubu, Timea Babos.

Sportiva din Ungaria şi-a surprins adversara încă din start. Babos a reuşit trei break-uri în primul act, faţă de numai două ale lui Mladenovic şi şi-a adjudecat setul cu 7-5.

Debutul actului secund a fost dominat de jucătoarea din Franţa, care a condus cu 5-3, dar a irosit trei mingi de set. Babos a revenit puternic şi s-a impus din nou, cu 7-5. În turul secund, numărul 66 WTA o va întâlni pe Daria Gavrilova.

Eugenie Bouchard nu a avut emoţii pentru calificarea în turul secund. Beneficiară a unui wild card, canadianca a câştigat rapid primul set în confruntarea cu americanca Lauren Davis, cu 6-1. La fel ca în actul inaugural, Bouchard a reuşit trei break-uri în setul secund şi s-a impus cu 6-3.

Următoarea adversară a lui Bouchard va fi principala favorită, poloneza Agnieszka Radwanska.