• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Victoria contra Simonei Halep din primul tur al US Open a fost cu totul specială pentru Maria Sharapova. Rusoaica şi-a amintit din nou de meciul contra româncei de la ultimul turneu de Grand Slam al anului, unde a primit un wild-card care i-a permis să joace pe tabloul principal.

"Victoria din meciul cu Simona Halep de la US Open este cea mai frumoasă amintire pe care o am din acest an. A fost un moment emoţionant. A fost dificil să revin din punct de vedere fizic, în plus a contat şi nivelul mental, iar acel moment a fost foarte important", a spus Sharapova la Moscova.

A 57-a în clasamentul WTA, Sharapova a participat în această săptămână la Kremlin Cup, turneu la care a fost eliminată surprinzător încă din primul tur, de Magdalena Rybarikova.

Rusoaica a izbucnit în lacrimi după victoria de la Flushing Meadows contra Simonei Halep, a şaptea consecutivă contra româncei.

Halep s-a revanşat însă la Beijing, unde a învins-o pentru prima oară în carieră pe Sharapova, în optimile de finală. Constănţeanca a devenit noul număr 1 mondial după calificarea în finala turneului din China.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT