• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Andy Murray, nr.1 mondial, care acuză în continuare probleme la un şold, va fi indisponibil pentru Mastersul 1.000 de la Montreal, ce va avea loc în perioada 7-13 august, primii doi capi de serie devenind Rafael Nadal şi Roger Federer, au anunţat, joi, organizatorii. Croatul Marin Cilic a declarat, la rândul său, forfait din cauza unei accidentări.

Murray, câştigător al ultimei ediţii a Cupei Rogers la Montreal în 2015 (în anii impari în care se desfăşoară turneul la Toronto), nu a mai jucat de la înfrângerea sa în sferturile de finală la Wimbledon, din cauza unei accidentări la un şold.

"Sunt foarte trist pentru că trebuie să mă retrag de la Montreal... Fac tot ce îmi stă în putinţă să revin cât mai repede posibil", le-a transmis Murray organizatorilor. Dacă Rafael Nadal ajunge în semifinale la Montreal, va deveni noul număr 1 mondial, loc pe care nu s-a mai aflat din iunie 2014. Ibericul a petrecut 141 de săptămâni pe locul 1 în clasamentul ATP.

După Novak Djokovic, absent pentru restul sezonului din cauza unei accidentări la un cot, şi Stan Wawrinka, şi el accidentat, absenţele lui Murray şi Cilic privează Cupa Rogers de patru dintre cei mai buni zece jucători ai lumii.

AGERPRES