• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Andy Murray nu va putea participa nici la turneul ATP Masters 1.000 de la Cincinnati, programat săptămâna viitoare, din cauza problemelor medicale cu care se confruntă, şi îi va ceda prima poziţie în clasamentul ATP spaniolului Rafael Nadal sau elveţianului Roger Federer, începând din 21 august.

"Din păcate, nu voi putea juca la Cincinnati, ci îmi voi continua recuperarea. Mi-a făcut mereu plăcere să joc acolo şi sunt nerăbdător să revin anul viitor. Voi continua să muncesc din greu pe teren, cu obiectivul de a fi prezent la New York", a precizat Murray într-un comunicat.

Scoţianul, aflat de 40 de săptămâni în fotoliul de lider al clasamentului ATP, nu a mai disputat niciun meci din 12 iulie, când a fost învins de americanul Sam Querrey în sferturile de finală la Wimbledon.

Murray ar putea pierde şi mai devreme locul 1 ATP. Rafael Nadal, numărul 2 mondial, poate urca încă de săptămâna viitoare pe prima poziţie în ierarhia mondială dacă va ajunge cel puţin până în semifinale la turneul ATP Masters 1.000 de la Montreal, la care participă în prezent.

Spaniolul nu s-a mai aflat în postura de lider al clasamentului ATP din 6 iulie 2014

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT