• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

În finala Turneului Campionilor, Novak Djokovic a ratat şansa de a reveni pe primul loc ATP. Sârbul a fost de nerecunoscut în duelul cu rivalul Murray: a făcut 30 de greşeli neforţate şi a cedat în două seturi cu scoţianul care va termina anul, pentru prima oară în carieră, ca lider mondial.

Pe lângă cucerirea trofeului de la Londra, Murray se mai laudă în 2016 cu titlul la Wimbledon şi aurul olimpic.

"Am terminat anul pe primul loc, este ceva foarte special, nu mă aşteptam la asta", a admis britanicul.

"A fost un an grozav, am multe amintiri frumoase, mai ales din primele şase luni", a spus şi sportivul sârb.

Novak Djokovic a fost prima dată lider mondial în iulie 2011, şi de atunci până în prezent a pierdut primul loc de două ori, în favoarea lui Roger Federer şi Rafael Nadal. Cei doi nu au rezistat în fruntea clasamentului ATP decât cinci, respectiv, nouă luni.

Britanicul a câştigat al 44-lea turneu din carieră şi al nouălea în acest sezon, după ce s-a mai impus la Roma, Queens, Wimbledon, Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, Beijing, Shanghai, Viena şi Paris.

Djokovic câştigase de cinci ori în carieră Turneul Campionilor, 2008, 2012, 2013, 2014 şi 2015.