• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Andy Murray s-a calificat dramatic, pentru prima dată în carieră, în finala Turneului Campionilor. Liderul ierarhiei mondiale a câştigat meciul maraton cu Milos Raonic şi a obţinut a 7-a victorie din acest an împotriva canadianului.

În direct la Digi Sport, Murray a avut mari emoţii după ce primul set i-a revenit numărului 4 ATP, cu 7-5. Britanicul a fost pus la grea încercare şi în actul secund, dar s-a ajuns la tiebreak, iar lupta de la fileu a fost spectaculoasă.

Murray a rezistat mai bine presiunii şi a trimis disputa în set decisiv. Ajuns pentru a 4-a oară în semifinale în competiţia londoneză, scoţianul a preluat conducerea - a reuşit să câştige pe serviciul adversarului la 5-4 şi 6-5, dar Raonic a făcut imediat rebreak.

Totul s-a decis la tie-break. Murray a avut trei şanse de a închide disputa, a salvat chiar şi o minge de meci a lui Raonic şi s-a impus în cele din urmă cu 5-7, 7-6, 7-6.

"A fost incredibil de dificil, a trebuit să mă lupt din greu. Bineînţeles că a fost complicat să intru în tie-break, să fiu blocat de două ori când am servit pentru meci. A fost frustrant, dar a fost un tie-break incredibil, puncte grozave şi am reuşit să câştig la final", a comentat Murray.

A fost cel mai lung meci din istoria Turneului Campionilor. Murray s-a calificat în finală după 3 ore şi 38 de minute.