• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Rafael Nadal s-a retras de la Mastersul de la Paris, înaintea fazei sferturilor, iar directorul competiției, Guy Forget, a povestit modul în care marele campion spaniol și-a cerut scuze pentru decizia luată.

”Cu câteva zile înainte de turneu, agentul său, Carlos Costa, m-a sunat ca să îmi spună: abia revine (după absenţa de la turneul de la Basel), dar va fi prezent la Paris, poţi să contezi pe noi. Am răsuflat uşurat atunci. Joi, problemele la genunchi au revenit.

Doctorul Montalvan l-a văzut ieri seară şi în această dimineaţă. Dacă există un băiat care îşi respect angajamentele, el este acela. Şi este de o modestie fantastică. Şi-a cerut iertare de cel puţin zece ori. Mi-a zis "Îmi pare rău, îmi pare rău", ca un copil care a făcut o prostie”, a spus Forget, potrivit presei franceze.

Nadal și-a anunțat abandonul înaintea meciului din sferturile competiției, cu Filip Krajikovic. Ibericul de 31 de ani a acuzat o accidentare la genunchiul drept și susține că și participarea la Turneul Campionilor este pusă sub semnul întrebării.

Turneul Campionilor se va desfășura în perioada 12 - 19 noiembrie și va fi transmis în direct de Digi Sport.

Nadal a câştigat 67 de meciuri şi a pierdut numai 10 în 2017, an în care a cucerit şase trofee, la Monte Carlo, Barcelona, Madrid, Roland Garros, US Open şi Beijing.

Nadal va termina anul pe prima poziție ATP, performanță pe care a mai înregistrat-o în 2008, 2010 şi 2013.