• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Doar o victorie îl desparte pe Rafael Nadal de al patrulea final de an ca lider mondial. Spaniolul trebuie să câştige primul meci de la Paris, în faţa sud-coreeanului Hyeon Chung, pentru a-şi asigura fotoliul de lider şi în startul următorului sezon. Turneul din capitala Franţei este transmis ÎN DIRECT la Digi Sport.

Rafael Nadal îşi poate asigura locul 1 mondial la finalul anului încă din această săptămână, ÎN DIRECT la Digi Sport. Spaniolul are 1460 de puncte în faţa lui Roger Federer, absent la Paris. Nadal are nevoie de o victorie pentru a rămâne lider şi în debutul lui 2018, chiar înainte de disputarea Turneului Campionilor.

Principal favorit în capitala Franţei, Nadal va juca în turul secund împotriva sud-coreeanului Hyeon Chung. Campionul de la Roland Garros şi US Open ar termina pentru a patra oară anul ca lider mondial.

Runda inaugurală a turneului de la Paris a început cu victorii clare obţinute de Robin Haase şi Jeremy Chardy. Olandezul i-a cedat doar trei game-uri americanului Steve Johnson, de care a trecut cu 6-2, 6-1.

În primul duel dintre doi francezi, Jeremy Chardy l-a învins pe Gilles Simon. După 6-3 în primul set, sportivul clasat pe locul 88 ATP a defilat în actul secund, câştigat la zero.