• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Rafael Nadal și Novak Djokovic s-au calificat în semifinalele turneului de la Doha și pot fi adversari în finala turneului din Qatar.

Numărul 1 mondial, Djokovic l-a învins în sferturi pe argentinianul Leonardo Mayer, cap de serie numărul 8, scor 6-3, 7-5.

Djokovic, care speră să dispute în premieră finala aceste competiţii, pe care a părăsit-o anul trecut în faza sferturilor, la prima sa participare, îl va avea ca adversar în penultimul act pe cehul Tomas Berdych. Al treilea favorit la Doha, cehul a trecut cu 6-3 și 6-2 de britanicul Kyle Edmund.

Celălalt favorit al competiției, Rafael Nadal a avut un meci mai greu și l-a învins în 3 seturi pe rusul Andrey Kuznetsov, cu 6-3, 5-7 și 6-4. În semifinale, spaniolul are teoretic o misiune mai ușoară decât Djokovic și îl va întâlni pe Ilia Marcenko, care l-a eliminat în sferturi pe Jeremy Chardy.