• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Naţionala feminină de tenis a României va juca la Bucureşti următorul meci din Fed Cup. Federaţia Română de Tenis a ales Sala Polivalentă ca loc de disputare a partidei cu Belgia de anul viitor, din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup, a doua ligă valorică a competiţiei.

Am ales Bucureștiul pentru că am promis, și ne dorim, ca această echipă a României să joace în cât mai multe orașe din țară, pentru a putea fi urmărită de cât mai mulți fani. Mă bucur că am găsit înțelegere și sprijin la autoritățile locale pentru ca acest meci să se desfășoare la București, și vrem să le mulțumim și pe această cale”, a anunţat vicepreședintele FRT, Răzvan Itu.

Confruntarea Simonei Halep, Irinei Begu şi Monicăi Niculescu împotriva Belgiei va avea loc pe 11 şi 12 februarie 2017.

 

România a retrogradat din Grupa Mondială I, prima ligă valorică a Fed Cup, după ce a pierdut cele două partide jucate în acest an, 2-3 cu Cehia şi 1-4 cu Germania, ambele disputate la Cluj.

"Tricolorele" n-au mai evoluat în Capitală din 2014, de la duelul cu Serbia, scor 4-1, care a dus la promovarea din liga a treia în a doua divizie a Fed Cup.