• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Chiar dacă, în vară, presa tabloidă a scris că relația începută în iulie 2015, între Ajla Tomljanovic și Nick Kyrgios, a luat sfârșit, după ce jucătorul australian de 22 de ani a petrecut până târziu, într-un club, alături de două fete, în Londra, cei doi s-au afișat din nou împreună. Din câte se pare, s-au împăcat şi formează cel mai nou cuplu din tenis.

Kyrgios a venit la Honolulu, pentru a o susține pe Tomljanovic, cea care își continuă anul la Hawaii Open, turneu WTA din seria 125k. În urmă cu câteva zile, acesta a postat, de asemenea, o fotografie, pe contul său de Instagram, în care apare împreună cu iubita sa, într-un club.

 

Sophisticated lil lady

A post shared by ^Nicholas Kyrgios^ (@k1ngkyrg1os) onNov 9, 2017 at 8:06pm PST

 

Luni, el a revenit cu o altă fotografie, cu ei lângă o rulotă de mâncare, în Honolulu.

 

Vibes 🌊☀️ #foodtrucks

A post shared by ^Nicholas Kyrgios^ (@k1ngkyrg1os) onNov 20, 2017 at 1:55am PST

 

La Hawaii Open, Tomljanovic a avut parte de un debut fericit, împotriva japonezei Kurumi Nara, cu 6-2, 6-2.

După o pauză mai lungă de un an, cauzată de o accidentare, croata care reprezintă Australia la turneele de Grand Slam, a revenit în circuit la Acapulco, în luna martie, când, în primul ei meci, a învins-o pe Eugenie Bouchard. ”Acesta este cel mai bun lucru pe care l-am văzut de mult, mult timp”, a scris Kyrgios, atunci, repostând tweet-ul de pe contul oficial al WTA prin care era anunțată victoria lui Tomljanovic în fața canadiencei.

În ultima perioadă, sportiva de 24 de ani a jucat mai multe turee ITF, alternate cu cele WTA. În perioada 7-12 noiembrie, ea a jucat finala turneului texan de la Waco.

În vară, presa a speculat pe marginea faptului că cei doi jucători s-au despărțit, după ce Kyrgios a ieșit din nou în decor. El a fost surprins petrecând până târziu, în Londra, în perioada Wimbledon-ului, alături de două tinere de cel mult 20 de ani. Ulterior, Tomljanovic și-a închis contul de Instagram, pentru a reveni apoi, peste câteva zile, fără ca acolo să mai apară și fotografiile în care apărea iubitul ei. Acum, cei doi au o nouă relaţie şi speră ca lucrurile să evolueze într-un mod pozitiv.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT