• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

La scurt timp după ce Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA din categoria International de la Washington, și Monica Niculescu a reușit același lucru, după ce a câștigat un duel 100% românesc, în turul secund.

Niculescu a învins-o pe Patricia Maria Țig, cu 6-4, 7-6(2), într-un meci cu multe break-uri întins pe durata a două ore.

În optimile turneului de la Washington, primul duel direct dintre cele două românce a început bine pentru Monica. Jucătoarea de pe locul 59 WTA s-a impus în setul inaugural cu 6-4.

Replica Patriciei Ţig a venit în setul al doilea, în care s-a aflat în avantaj până la 5-4. A fost momentul revenirii pentru Monica Niculescu, iar setul a fost decis la tie-break. Tot Monica a avut câştig de cauză, cu 7-2.

În sferturile de finală, Monica Niculescu va întâlni pe Julia Goerges, a 40-a jucătoare a lumii și cea care a pierdut finala de la BRD Bucharest Open, în fața Irinei Begu.

Turneul de la Washington e ÎN DIRECT la Digi Sport, în această săptămână.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT