• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

Surpriză în grupa "Stan Smith", acolo unde Kei Nishikori a trecut cu scorul de 7-5, 3-6, 6-3 de Tomas Berdych. În direct la Digi Sport 2, japonezul a reuşit un meci mare, în ciuda problemelor fizice despre care s-a tot scris că îl sâcâie.

Asiaticul a câştigat partida cu inima, după o luptă de 2 ore şi 24 de minute în care, e adevărat, Berdych a fost departe de forma sa obişnuită. Cehul a trimis doar 5 aşi în tot meciul şi a avut un procentaj foarte scăzut la punctele câştigate cu primul serviciu: doar 70%.

Cu două înfrângeri în primele două partide, Berdych - semifinalist în 2011 - este ca şi eliminat din competiţie. În schimb, Nishikori se agaţă de meciul cu Federer, de miercuri, pentru a reveni în calcule pentru o calificare în "careul de aşi" al competiţiei.

În primul meci al zilei, perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India, nr. 8) s-a calificat în semifinalele Turneului Campionilor, după ce a învins, cu scorul de 6-3, 7-6 (5), cuplul Jamie Murray/John Peers (Marea Britanie/Australia), cap de serie numărul 4, în etapa a II-a a Grupei A.

Turneul Campionilor de la Londra e în direct şi în EXCLUSIVITATE la Digi Sport în intervalul 15-22 noiembrie.

Vezi mai jos imagini de la meciurile de simplu de marţi