• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

BRD Năstase-Ţiriac Trophy revine şi anul acesta în direct la Digi Sport cu nume importante din tenisul mondial, dar şi cu premii pe măsură – valoarea lor se ridică la 485.000 de euro.

Între 21 şi 27 aprilie, spectacolul de pe zgură va fi asigurat de jucători precum Mikhail Youzhny, locul 15 ATP şi favoritul numărul 1 al turneului, câştigătorul de anul trecut, Lukas Rosol, Gilles Simon, sau Gael Monfils. Pe tabloul principal se află doar un român, Victor Hănescu, cel care a primit un wild card.

Ediţia 2014 BRD Năstase-Ţiriac Trophy, care se desfășoară la Arenele BNR din București, oferă iubitorilor de tenis și un meci demonstrativ cu Goran Ivanisevic, Cédric Pioline, Ilie Năstase și Andrei Pavel. Partida va avea loc pe 26 aprilie (ora 19:00).

Ion Ţiriac a menţionat: ''Ne bucurăm că şi anul acesta turneul de la Bucureşti se poate desfăşura. Avem promisiuni că pentru ediţia din anul 2015 terenurile vor fi complet renovate de către Banca Naţională a României. Suntem foarte mulţumiţi de lista jucătorilor, unde se găsesc sportivi din primii 20. Vrem să avem mai multe competiţii în România. Aştept un Grand Prix la judo, unul la atletism sau nataţie''.

Philippe Lhotte, preşedinte director general al BRD Groupe Société Générale, a precizat: ''Suntem mândri că putem sprijini tenisul din România. Avem cele mai bune urări pentru toţi jucătorii care vor veni la Bucureşti. Sperăm să vedem partide frumoase în această competiţie. Vă aşteptăm la Arenele BNR''.

Ilie Năstase a declarat: ''Era la început un turneu mic la Bucureşti. Apoi, a crescut în fiecare an. Salut parteneriatul cu BRD Groupe Société Générale, care susţine şi anul acesta turneul nostru''.

Dana Dobrescu, reprezentanta Unilever, presenting sponsor al competiţiei, a spus că se va semna un parteneriat pe durata de trei ani cu BRD Năstase Ţiriac Trophy.

Ion Ţiriac, Ilie Năstase şi Philippe Lhotte au dezvelit noul trofeu al turneului realizat în sticlă, având ca formă coroana, simbolul învingătorului, creat de Ioan Nemţoi (foto).

Cosmin Hodor a fost anunţat drept director al turneului de la Bucureşti.

Meciurile de la BRD Năstase-Ţiriac Trophy vor putea fi urmărite pe Digi Sport, pe digisport.ro - pentru abonaţii la internet RCS-RDS, dar şi pe mobil, pe m.digisport.ro, pentru posesorii de cartele Digi Mobil.

Lista participanţilor la BRD Năstase-Ţiriac Open: