• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Simona Halep nu a mai repetat în 2015 evoluţiile bune din sezonul precedent, cel puţin când vine vorba de turneele de Grand Slam. O fostă campioană de la Wimbledon, Marion Bartoli, a anunţat care a fost greşeala constantă pe care a făcut-o românca de 24 de ani de-a lungul sezonului.

"Simona nu a putut să reziste presiunii. S-a gândit prea mult la punctele pe care le avea de apărat şi asta a fost o greşeală imensă din partea ei.

Partea bună este că Simona şi-a dat seama unde a fost greşeala. Era o problemă dacă nu sesiza acest lucru. E bine că îi are în echipă pe Darren Cahill şi Virginia Ruzici, oameni care au trecut prin aşa ceva şi care îi vor da cele mai bune sfaturi", a comentat franţuzoaica, pentru postul BT Sports.

În 2014, Simona a ajuns în finală la Roland Garros, în semifinale la Wimbledon şi în sferturi la Australian Open. De asemenea, ea a atins ultimul act şi la Turneul Campioanelor.

În acest sezon, cel mai bun rezultat la un Grand Slam a fost semifinala de la US Open, pierdută în faţa Flaviei Pennetta, în timp ce la Turneul Campioanelor a fost eliminată încă din faza grupelor.

Simona Halep a confirmat că va participa în ianuarie 2016 la al doilea turneu de categorie WTA Premier din calendar, cel de la Sydney, care va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport. Românca va fi cel mai probabil favorită principală, cu o săptămână înainte de Australian Open, primul Grand Slam al anului.