• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Majoritatea jucătoarelor din Top 10 au acuzat accidentări în acest debut de sezon şi Simona Halep este una dintre ele. Jucătoarea de 24 de ani a simţit dureri la tendonul lui Ahile şi, după Ilie Năstase, a venit rândul lui Lindsay Davenport să îşi facă griji pentru sportive.

"Toate jucătoarele din Top 10, în afară de Venus Williams, au suferit accidentări sau s-au retras de la turnee. Cred că Radwanska şi Kerber s-au retras preventiv. Mă îngrijorează foarte mult problemele pe care le au celelalte jucătoare. Halep s-a chinuit cu problemele la tendonul lui Achile, Sharapova a avut probleme la mâna stângă, Muguruza la picior.

Sunt accidentări rămase de anul trecut. Jucătoarele nu au trecut peste ele în perioada de pauză. Pot deveni accidentări de lungă durată. Este incredibil de ingrijorător că unele nu ştiu să îşi facă pregătirea de iarnă", a comentat Davenport, în cadrul emisiunii Beyond the Baseline.

Fostul număr unu mondial a vorbit şi despre Victoria Azarenka, cea care a câştigat deja un turneu în acest an, la Brisbane. Jucătoarea de 26 de ani este considerată a doua favorită la câştigarea primului turneu de la Grand Slam al anului, Australian Open, după Serena Williams.

"Trebuie să luăm în calcul prezenţa ei. Am văzut-o la Brisbane. A distrus-o pe Kerber. Este mult mai bine din punct de vedere fizic şi este puternică mental. Este şi mai rapidă. Are atitudinea potrivită că poate învinge pe oricine, în orice zi. Are multe avantaje de partea ei", a adăugat fosta campioană de la Australian Open, Wimbledon şi US Open.