• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Simona Halep a avut parte de un an 2016 în care a câştigat 3 turnee şi pe care l-a terminat pe locul 4 WTA. Sportiva de 25 de ani nu a reuşit însă să se impună încă într-un turneu de Grand Slam, chiar dacă e antrenată de Darren Cahill, unul dintre cei mai apreciaţi oameni din sportul alb.

Chris Evert, fană declarată a Simonei, a declarat într-un interviu acordat pentru CNN că partea mentală este cea care a tras-o în jos pe Halep şi din cauza căreia încă nu şi-a trecut în cont nicio competiţie majoră.

"Acesta este lucrul pentru care o critic: aş vrea să o zdruncin niţel şi să îi transmit: "Fii mai pozitivă!". Dacă vă aduceţi aminte, Kerber era aşa, tot timpul făcea semne către loja ei şi se enerva constant. Angelique a trecut peste asta şi nu văd motivul pentru care nu ar face-o şi Simona.

Simona şi-a îmbunătăţit jocul puţin, are un prim serviciu mai bun, se mişcă incredibil de bine pe teren, dar partea mentală rămâne problema ei. Sper să treacă peste această problemă pentru că este o jucătoare grozavă", a spus Evert.

Halep a terminat sezonul cu un bilanț de 45 de victorii și 18 înfrângeri.

14 titluri WTA are în carieră Simona Halep

22 de finale WTA a jucat Halep: 14 câştigate şi opt pierdute

Cea mai mare performanţă a Simonei în cadrul unui Grand Slam rămâne finala de la Roland Garros, din 2014, atunci când a fost învinsă la mare bătaie de Maria Sharapova, în trei seturi, 4-6, 7-6, 4-6.

Din 2017 vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.