• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Monica Niculescu a părăsit turneul de dublu de la Rogers Cup, dar este mulţumită de reacomodarea cu hard-ul american. Alături de Barbora Krejcikova, românca a fost eliminata în optimi după eşecul în faţa perechii Lucie Safarova / Barbora Strycova (Striţova).

Niculescu vede şi partea plină a paharului după eliminarea de la Toronto. Are mai mult timp de odihnă înaintea turneului de la Cincinnati şi a ultimului turneu de Grand Slam al anului, US Open.

”A fost un meci bun și un adversar greu, cred că sunt favoritele trei. Safarova a avut atâtea Grand Slam-uri în picioare... și chiar s-au înțeles bine.

Mi-aș dori puțină pauză, dar n-am cum, că vin calificările. Într-adevăr, mie îmi place cimentul, e suprafața mea favorită, dar trebuie să mă hidratez mai bine, să fac masaje mai multe și să mă odihnesc”, a spus Niculescu, într-un interviu EXCLUSIV pentru Digi Sport.

Românca va schimba partenera la următoarele turnee.

”Cu Su-Wei Hsieh, cu care am câștigat și turneul acela frumos la Biel. Voi juca la Cincinnati și la US Open cu Hsieh”, a mai spus Monica Niculescu, la Digi Sport.

Săptămâna viitoare, Digi Sport transmite atât turneul feminin, cât şi cel masculin de la Cincinnati.