• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Benoit Paire a fost protagonistul celui mai spectaculos schimb de mingi din prima zi a ultimului turneu ATP din seria Masters 1000 din 2017.

Chiar dacă a pierdut atât acel punct, cât și partida în fața conaționalului Richard Gasquet, francezul Paire a făcut un adevărat spectacol în meciul din primul tur de la Paris.

În primul set, la 3-1 și 15-0 pentru Gasquet, pe serviciul acestuia, Paire a avansat la fielu, însă, adversarul său n-a reușit să-l paseze decât din a patra încercare.

Chiar dacă a fost pus în dificultate, de un rever în lungul liniei al lui Gasquet, acesta a reușit să trimită mingea în terenul oponentului, după care a mai ripostat de alte două ori deși a căzut pe suprafața de joc. În cele din urmă, Gasquet a reușit să închidă punctul, deși Paire a aruncat cu racheta după minge.

Gasquet a câștigat partida cu compatriotul său cu 6-3, 4-6, 6-3 și urmează să-l întâlnească în turul al doilea pe Grigor Dimitrov, al șaselea favorit al turneului, care beneficiat de un bye în prima rundă.

Turneul ATP Masters 1000 de la PARIS este ÎN DIRECT la Digi Sport, în această săptămână.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT