• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

În direct la Digi Sport 2Novak Djokovic s-a impus de o manieră categorică în primul meci din Grupa Stan Smith, la Turneul Campionilor, scor 6-1, 6-1, cu japonezul Kei Nishikori.

Principal favorit la turneul de la Londra, sârbul, numărul unu mondial, a demonstrat încă o dată că este unul dintre cei mai dominanţi jucători din ultimele două decenii. El a reuşit a 15-a sa victorie consecutivă la Turneul Campionilor, record în istoria de 45 de ani a prestigiosului eveniment.

Partida a durat doar 65 de minute, Nole bifând astfel a 79-a victorie a sezonului (doar 5 înfrângeri pentru sârb în 2015. El a cucerit 3 titluri de Grand Slam şi 6 de turneu Masters 1.000).

De notat faptul că înainte de meci s-a ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor de la Paris. În privinţa partidei propriu-zise, foarte multe nu ar fi de spus, Djokovic făcând din prima sa partidă de la Turneul Campionilor 2015 un antrenament cu public.

Tot în Grupa Stan Smith se dispută duminică seară, de la ora 22:00, partida Federer - Berdych. Aceasta poate fi urmărită de asemenea în direct şi în exclusivitate pentru România pe Digi Sport.

4 titluri are la Turneul Campionilor sârbu, 3 obţinute la ultimele 3 ediţii

Vezi mai jos rezumatul meciului