• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

În această săptămână, la Londra, se desfășoară Turneul Campionilor, competiție transmisă exclusiv de Digi Sport. Gerard Pique, fundașul accidentat al Barcelonei, a fost prezent în tribunele ”O2 Arena”, pentru a-l susține pe Novak Djokovic, cel care a dispus în primul meci de Dominic Thiem, scor 6-7 (10), 6-0, 6-2.

După partidă, Pique și Djokovic, doi ași ai sporturilor pe care le practică, au avut timp să se întreacă la minibaschet. Fiecare a avut parte de câte 3 aruncări, arătându-și îndemânarea, nimic anormal, ținând cont că Spania și Serbia sunt două forțe ale baschetului european.

 

Pique nu a fost singurul invitat de seamă al organizatorilor: Jose Mourinho a fost surprins în tribune, chiar la un singur scaun distanță de fostul său rival din La Liga.

Turneul Campionilor se joacă în perioada 13-20 noiembrie, ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport.

Din 2017 vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.