• Tenis WTA, Cincinnati, "semifinale": Simona Halep - Sloane Stephens, azi, ora 23:00, Digi Sport 2
  • Fotbal, La Liga, prima etapă: Barcelona - Betis, duminică, 21:15, Digi Sport 2, Deportivo - Real Madrid, duminică, 23:15, Digi Sport 2

În această săptămână, la Londra, se desfășoară Turneul Campionilor, competiție transmisă exclusiv de Digi Sport. Gerard Pique, fundașul accidentat al Barcelonei, a fost prezent în tribunele ”O2 Arena”, pentru a-l susține pe Novak Djokovic, cel care a dispus în primul meci de Dominic Thiem, scor 6-7 (10), 6-0, 6-2.

După partidă, Pique și Djokovic, doi ași ai sporturilor pe care le practică, au avut timp să se întreacă la minibaschet. Fiecare a avut parte de câte 3 aruncări, arătându-și îndemânarea, nimic anormal, ținând cont că Spania și Serbia sunt două forțe ale baschetului european.

 

Pique nu a fost singurul invitat de seamă al organizatorilor: Jose Mourinho a fost surprins în tribune, chiar la un singur scaun distanță de fostul său rival din La Liga.

Turneul Campionilor se joacă în perioada 13-20 noiembrie, ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport.

Din 2017 vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.