• TENIS, WTA Miami Open: Sorana CIRSTEA (ROU) - Anastasija SEVASTOVA (LAT), joi 23 martie, ora 23:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2
  • FORMULA 1: Marele Premiu al Australiei Melbourne (cursa e duminică, 26 martie, la ora 08:00, în direct pe Digi Sport 1)

În această săptămână, la Londra, se desfășoară Turneul Campionilor, competiție transmisă exclusiv de Digi Sport. Gerard Pique, fundașul accidentat al Barcelonei, a fost prezent în tribunele ”O2 Arena”, pentru a-l susține pe Novak Djokovic, cel care a dispus în primul meci de Dominic Thiem, scor 6-7 (10), 6-0, 6-2.

După partidă, Pique și Djokovic, doi ași ai sporturilor pe care le practică, au avut timp să se întreacă la minibaschet. Fiecare a avut parte de câte 3 aruncări, arătându-și îndemânarea, nimic anormal, ținând cont că Spania și Serbia sunt două forțe ale baschetului european.

 

Pique nu a fost singurul invitat de seamă al organizatorilor: Jose Mourinho a fost surprins în tribune, chiar la un singur scaun distanță de fostul său rival din La Liga.

Turneul Campionilor se joacă în perioada 13-20 noiembrie, ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport.

Din 2017 vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.