• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Simona Halep a felicitat-o pe Karolina Pliskova, care a devenit lider mondial după Wimbledon şi datorită paşilor greşiţi ai româncei.
Românca e convinsă că cehoaica merită să fie lider mondial.

"Să fii capabilă să ajungi numărul 1 în lume înseamnă foarte mult. Eu nu ştiu cum este. Chiar vreau să o felicit pe Karolina Pliskova deoarece este incredibil ce a reuşit. Din punctul meu de vedere, merită să fie prima în lume deoarece a câştigat câteva trofee şi a disputat finala de la US Open", a declarat Halep pentru site-ul oficial al WTA.

Constănţeanca a avut şansa de trece în fruntea clasamentului WTA atât după Roland Garros, cât şi după Wimbledon, însă susţine că nu se mai gândeşte încă la aceste oportunităţi ratate.

"Sper să ajung şi eu prima în lume într-o zi, dar nu vreau să mă gândesc la asta. Dacă se va întâmpla, voi fi cea mai fericită persoană, însă mai trebuie să muncesc din greu", a mai spus românca.

Simona Halep se află pe locul 2, la 921 de puncte în spatele Pliskovei, pe care mai poate spera să o depăşească după turneul de la Cincinnati, programat între 14 şi 20 august, în direct la Digi Sport.

Pliskova şi Halep participă în această săptămână la turneul de la Toronto, transmis ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE de Digi Sport.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT