• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Edomer Toth, omul de afaceri de la care Simona Halep a cumpărat hotelul din Poiana Brașov, a declarat că numărul 1 mondial este pe cale să investească în mai multe proprietăți din stațiunea montană. El a asigurat că afacerea Simonei în Poiana Brașov nu are cum să dea faliment.

Simona Halep a achiziționat recent un hotel în Poiana Brașov, cotat la 4 stele. Tranzacția se ridică la aproximativ un milion de euro. Omul de afaceri de la care familia Halep a cumpărat hotelul, Edomer Toth, a vorbit despre afacere și a dezvăluit că numărul 1 mondial va mai achiziționa și alte proprietăți în stațiunea montană. ”Este o colaborare de business mai largă. Vor mai urma și alte colaborări, în viitor, dar nu pot da detalii. Suntem încântați că avem posibilitatea să colaborăm. Vor mai fi cumpărate alte proprietăți. Nu pot da nume, pentru că imediat ar crește prețul. Sunt chestiuni comerciale. Rolul meu a fost de a intermedia afacerea. Proprietatea a ajuns la noi în februarie 2017, iar în august 2017, aceasta a fost vândută Simonei! Am renunțat la dreptul de cumpărare în favoarea lor”, a spus Edomer pentru Libertatea.

La 37 de ani, Edomer Toth, omul de afaceri de la care Simona Halep a cumpărat hotelul din Poiana Brașov, a spus pentru aceeași sursă că se simte un norocos: ”Sunt în pătura norocoasă a celor care fac ce le place. Puteam, la fel de bine, să lucrez la un magazin , să pun marfa pe raft. Doresc să-mi controlez timpul. Vrem, nu vrem, suntem sclavii ambițiilor. Sunt mai împlinit decât visam la 20 de ani că voi fi!”.

Edomer Toth nu se teme că Simona Halep va da faliment cu investițiile făcute în Poiana Brașov. ”Am avut grad de ocupare de 70% în iulie, de 80% în octombrie, de 90% în noiembrie. Încheiem anul cu brio, procentajul depășind 75%, munca noastră se vede și în statistici. Avem o echipă de succes și rețeta noastră funcționează”.

Statisticile oficiale ale WTA anunță că, numai din tenis, Simona Halep, a câștigat în total 20.736.015 de dolari, dintre care, în 2017, a mai obținut 5.275.227 de dolari.