• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Digi Sport vă prezintă, în fiecare zi, profilul a doi dintre jucătorii calificaţi la Turneul Campionilor. Acum, aflaţi cum au reuşit să prindă Jack Sock şi David Goffin, biletele pentru Londra, pe ultima sută de metri.

Jack Sock s-a calificat la Turneul Campionilor pe ultima sută de metri. Americanul trecea prin cea mai slabă formă din acest an înaintea Mastersului de la Paris. A reuşit însă un parcurs fără greşeală în capitala Franţei. Sock a câştigat cel mai important trofeu din carieră şi a devenit primul american care se impune într-un turneu Masters după şase ani.

Ajuns pe locul 9 ATP, cea mai bună clasare a sa, Sock şi-a rotunjit şi conturile pe final de sezon. Victoria de la Paris l-a ajutat să ajungă la câştiguri de 2,5 milioane de euro în 2017.

Dacă Sock va evolua în premieră la Turneul Campionilor, David Goffin va bifa a doua sa prezenţă. Belgianul aflat pe poziţia a opta ATP a avut două săptămâni fabuloase în Asia. A cucerit la rând titlurile la Shenzen şi Tokyo, după o perioadă marcată de accidentarea la gleznă.

În precedentă apariţie la Londra, în 2016, Goffin a jucat un singur meci, ca înlocuitor al lui Monfils, şi a pierdut clar în faţa lui Djokovic.

Turneul Campionilor va fi ÎN DIRECT la Digi Sport, în perioada 12-19 noiembrie.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT