• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Simona Halep a debutat cu o victorie clară la ediția din acest an a Turneului Campioanelor, scor 6-4, 6-2 împotriva Carolinei Garcia (VIDEO). Jucătoarea din Franța a vorbit, după meci, despre ce a deranjat-o cel mai mult la întâlnirea cu numărul 1 mondial din ierarhia WTA.

Garcia (24 de ani, locul 8 WTA) s-a declarat dezamăgită de propriul joc, nu de faptul că a pierdut, dar consideră că a fost o experiență bună pentru îmbunătățire a prestațiilor sale.

"Sunt mai dezamăgită de felul în care am jucat, decât de faptul că am pierdut. Mentalitatea mea pe teren nu a fost prea bună. A fost un meci dificil, dar nu îmi afectează încrederea căpătată în ultima perioadă. A fost o experienţă bună pentru a-mi îmbunătăţi jocul", a spus Caroline Garcia, după meciul cu Simona Halep, la postul Europe 1.

PROGRAMUL ȘI REZULTATELE DE LA TURNEUL CAMPIOANELOR 2017

Următorul meci al Simonei Halep este cu daneza Caroline Wozniacki, programat miercuri, 25 octombrie, de la ora 14:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 și LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

În al doilea meci al Grupei Roșii de la Turneul Campioanelor, Caroline Garcia o va întâlni pe Elina Svitolina, tot miercuri, imediat după întâlnirea dintre Halep și Wozniacki.

Turneul Campioanelor este în această săptămână, transmis ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE pentru România la Digi Sport 2.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT