• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)

  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Halep - Muguruza 1-6, 0-6. Învinsă fără drept de apel de Garbine Muguruza în finala turneului de la Cincinnati, Simona Halep s-a arătat dezamăgită de propria prestație și le-a cerut iertare spectatorilor pentru felul în care s-a prezentat în acest ultim act pe hard-ul din capitala statului Ohio.

Simona a recunoscut tăria adversarei și a promis că va juca din nou la Cincinnati în 2018, când speră să aibă o prestație mai bună.

"În primul rând, aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care au venit aici. A fost o săptămână extraordinară pentru mine și chiar vă mulțumesc pentru susținere. A fost uimitor pentru mine, chiar dacă azi am jucat atât de prost și Muguruza a jucat foarte bine. Ai jucat foarte bine, ai făcut un turneu bun, felicitări! Îmi pare rău pentru acest meci, dar voi reveni la anul și voi încerca să mă descurc mai bine. Mulțumesc echipei mele, pentru munca pe care o faceți cu mine și familiei mele, care mă susține și mă privește de acasă", a declarat Simona Halep, după finala pierdută la Cincinnati în fața Garbinei Muguruza.