• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Simona Halep a vorbit despre dezvăluirile care au luat prin surprindere lumea tenisului. Campioana noastră a lăsat să se înţeleagă că Maria Sharapova nu poate să se ascundă în scandalul de dopaj în care e implicată în spatele faptului că nu a ştiut ce medicament foloseşte.

În trecutul recent, Sharapova a devenit un adevărat coşmar pentru Halep, care nu a reuşit încă să o învingă pe rusoaică. Cel mai aproape a fost în finala de la Roland Garros 2014, însă MaSha a fost mai cerebrală pe finalul disputei şi s-a impus.

Prezentă la Indian Wells, Halep a fost rugată să comenteze ştirea momentului, conform căreia Sharapova a luat constant în ultimii ani Meldonium, substanţă care a intrat pe lista medicamentelor interzise de la 1 ianuarie 2016. Deşi extrem de elegantă în exprimare, Halep a lăsat să se înţeleagă că la acest nivel nu poţi să iei medicamente în necunoştinţă de cauză. Întotdeauna trebuie să consulţi specialiştii pentru a nu a avea surprize neplăcute, care îţi pot umbri cariera.

"Este un moment dificil pentru sport în general şi în special pentru tenis, puţin dezamăgitor. Întotdeauna când iau ceva, mă îndrept către specialişti să văd dacă totul e în regulă. Dacă iei ceva trebuie să verifici cu atenţie înainte", a declarat Halep, conform sports.inquirer.net.

Simona Halep va juca în această săptămână la Indian Wells, turneu pe care l-a câştigat în 2015. Atât ea, cât şi Monica Niculescu şi-au aflat astăzi adversarele din turul secund.