• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Antrenoarea echipei de Fed Cup a României, Alina Tecşor, a declarat, miercuri, după tragerea la sorţi care a stabilit întâlnirea cu Canada în primul tur al Grupei Mondiale II, că jucătoarele sale sunt capabile să ofere românilor încă o victorie frumoasă în această competiţie.

"Este ceea ce mi-am dorit de la această tragere la sorţi. Mă bucur foarte mult că vom juca acasă. Este foarte important pentru noi acest lucru şi sper ca în februarie toate fetele să fie sănătoase şi pregătite să joace acest important meci.

Tenisul românesc are acum o generaţie excepţională de jucătoare şi suntem capabili să oferim românilor, pe care îi doresc în număr foarte mare alături de noi, încă o victorie frumoasă", a afirmat Alina Tecşor, conform site-ului oficial al Federaţiei Române de Tenis.

România va întâlni Canada în Grupa Mondială II a Fed Cup, ediţia 2018. Echipa noastră, care ocupă locul 12 în clasamentul pe naţiuni al Fed Cup, a fost cap de serie la tragerea la sorţi care a avut loc miercuri, la Londra.

Meciul împotriva Canadei se va disputa în România, în zilele de 10 şi 11 februarie 2018, şi va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport.

România a întâlnit ultima oară Canada în aprilie 2015, la Montreal. Echipa ţării noastre, din care nu a făcut parte Simona Halep, s-a impus atunci cu 3-2.

România a disputat ultimul meci de Fed Cup la 22-23 aprilie 2017, la Mamaia, când a învins Marea Britanie cu 3-2 în barajul pentru Grupa Mondială II.

AGERPRES