• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Simona Halep l-a cooptat în stafful tehnic pe Andrei Pavel, începând cu turneul de la US Open.

Românca a luat această decizie la recomandarea lui Ion Țiriac, iar fostul jucător a oferit primele declarații, după începerea colaborării cu românca de 25 de ani.

"Vă pot spune că este o plăcere și o onoare să fiu alături de Simona. Scopul meu este să o ajut cu ce pot mai mult, din experiența mea", a spus Andrei Pavel într-o conferință de presă.

Principalul obiectiv al lui Pavel este să o aducă pe Simona pe prima poziție a ierarhiei mondiale. ”Cneazul” ar urma să încaseze un salariu de 20.000 de euro pe lună.

În plus, Halep îi va asigura lui Pavel transportul și cazarea la toate turneele la care va participa, Andrei urmând să joace și rolul de sparring partner.

Ca jucător, Pavel a câștigat Masters-ul de la Montreal, în 2001, a jucat un sfert de finală la Roland Garros, în 2002, iar, în 2004, a ajuns pe locul 13 în clasamentul ATP (cea mai bună poziție ocupată în ierarhia mondială).