• Spania, etapa 35: Real Madrid - Valencia e sâmbătă, de la ora 17:15, în direct pe Digi Sport 1
  • Meciurile din fazele superioare ale turneului de tenis de la Stuttgart se joacă ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

După ce Alexandra Dulgheru a produs o primă surpriză în turneul WTA de la Aukland, eliminând-o pe Alison Van Uytvanck, cap de serie numărul 8, primele două favorite ale concursului neo-zeelendez au fost și ele eliminate în primul tur.

Cap de serie numărul 1 și deținătoarea trofeului, Venus Williams a pierdut în runda inaugurală contra rusoaicei Daria Kasatkina, 18 ani, locul 75 WTA. A fost 7-6, 3-6, 3-6 scorul disputei în care Venus, 35 de ani, a fpcut nu mai puâin de 73 de erori neforțate. În decisiv, americanca a condus cu 3-1, dar a pierdut apoi cinci game-uri consecutive în fața fostei campioane de junioare de la Roland Garros.

Ana Ivanovic, a doua favorită la Aukland, a pierdut în turul 1 în fața unei jucătoare venită din calificări, britanica Naomi Broady, scor 7-5, 6-4, aceasta din urmă servind 14 ași.

Alexandra Dulgheru, singura româncă din concurs, va juca în turul al doilea în Noua Zeelandă miercuri, ultimul meci pe arena centrală, contra învingătoarei dintre Yulia Putintseva (Kazahstan) și Marina Erakovic (Noua Zeelandă).